vatternrundan.se > Nyheter<!--Partner--> > Enervit och Vätternrundan förlänger samarbetet

Enervit och Vätternrundan förlänger samarbetet

 
 
23 March

Under Vätternrundans årliga Cykelvecka serveras över 30 000 liter Enervit sportdryck – och mer kommer det att bli. Nyligen undertecknades ett nytt treårsavtal som innebär att Enervit fortsätter att vara exklusiv partner av sportnutrition till Vätternrundans lopp.
– Vårt första sponsorskap i Sverige var Vätternrundan och det inleddes 2002. Det är med stor stolthet som vi nu bygger vidare på vårt mångåriga samarbete, säger Mats Slorfelt, ansvarig för Enervit i Sverige.

Enervit, med huvudkontor i Milano och svenskt kontor i Arvika, är ledande inom idrottsnutrition och har stort fokus på cykling. Förutom Vätternrundan är Enervit sponsor till ett flertal internationella cykellopp, men också internationella cykelteam som TREK Segafredo och UAE Team Emirates.

Det nya avtalet med Vätternrundan sträcker sig fram till och med 2023 och innebär att Enervit utökar sitt engagemang genom att, bland annat, använda Vätternrundans varumärke för att attrahera fler utländska deltagare till de olika loppen.

– För oss är samarbetet med Vätternrundan helt unikt och vi har genom åren framgångsrikt utvecklat våra varumärken tillsammans. Vi hoppas nu att under kommande år övertyga våra internationella kunder att bege sig till Motala och Vätternrundan, säger Mats Slorfelt.

På Vätternrundan ser man fram emot det fördjupade samarbetet.

– Vi är väldigt glada att Enervit vill utveckla sitt samarbete ytterligare med oss och fortsätta på den framgångsresa som vi tillsammans har haft under många år. För Vätternrundans del ser vi stora möjligheter att tillsammans med Enervit lyfta vårt varumärke ytterligare såväl nationellt som internationellt, säger Oskar Sundblad, försäljnings- och marknadschef på Vätternrundan.

För ytterligare information:
Oskar Sundblad, försäljnings- & marknadschef på Vätternrundan, 070-360 14 56
Mats Slorfelt, ansvarig Enervit Sverige, 070-542 01 11

Enervit startade i Italien och har sedan 1970 varit ledande inom forskning och utveckling av sportnutrition. I Europa är företaget sedan länge en eftertraktad leverantör till flera proffslag och enskilda cyklister inom cykelsporten. I Sverige har Enervit en rad samarbeten med idrottsförbund och idrottsarrangemang, bland annat Svenska Cykelförbundet, SHL, Vasaloppet, Lidingöloppet,Vätternrundan och Stockholm Marathon. Enervit S.p.A distribuerar sina produkter genom Movement Group AB. Företaget har idag cirka 900 återförsäljare inom sportbranschen, online och dagligvaruhandeln.

Läs mer på enervit.com/sv-se

Våra partners

Vätternrundan skulle aldrig vara vad det är idag om det inte vore för våra fantastiska partners som delar vår passion för cykelsporten