Annons:

CRC – toppbanner

Läger

Vätternrundanläger

Vätternrundanläger är ett beprövat koncept där vi erbjuder kvalificerade träningsläger i Sverige och utomlands, med välkända ledare som tillhör Vätternrundans egen organisation. Lägren syftar till att öka kunskapen hos framtida cyklister genom att bland annat öka träningsmängden och erbjuda kvalitativ cykelteori och annat som är bra att veta och kunna inför våra lopp.

Våra läger är anpassade för att passa grupper på alla nivåer, oavsett om du kommer som elitcyklist eller precis upptäckt tjusningen med cykelsporten. Kompetenta och erfarna ledare lyfter cyklisten till att nå sina personliga mål och mer därtill.

Mallorca

Upplev gruppcyklingens tjusning tillsammans med Vätternrundan på Mallorca 6-13 april 2024.

Läs mer

Träningshelg i Motala

En helg i Motala med omnejd som på bästa sätt förbereder din inför Cykelveckans lopp. Hotellboende, middagar och matsäck ingår i paketet. Bokningsbart 14 april-2 juni.

Läs mer och boka

Abloc Camp Båstad

När rapsfälten är som guldigast och bokskogarna som grönast bjuder vi in till Abloc Camp Båstad 24-26 maj 2024. En perfekt uppladdning inför ditt stundande lopp.

Läs mer och boka

Annons:

CRC – toppbanner

Våra partners

Vätternrundan skulle aldrig vara vad det är idag om det inte vore för våra fantastiska partners som delar vår passion för cykelsporten