Cykla Vätternrundan som
ambassadör för Canyon

Tycker du om att cykla och engagera i sociala medier? Nu har du chansen att vara med om en unik resa där du får uppleva hur det är att vara ambassadör. Vi söker dig som under våren och sommaren vill representera Canyon och Vätternrundan, testa Canyon Endurace och i juni erövra den svenska klassikern Vätternrundan 315 kilometer.

Ansök

Ansök senast den 21 april

I din roll som ambassadör vill du inspirera andra till ett aktivt liv, och du delar Canyons och Vätternrundans värderingar gemenskap, glädje och rörelse. Under ambassadörstiden, som sträcker sig fram till den 31 augusti, ska du vara tillgänglig för planerad contentproduktion men också dela din resa med din egna följare. Vi värderar kvalitet högre än kvantitet och ser fram emot att samarbeta med dig, som delar våra värderingar och kärleken till cykling.

Vad får du som ambassadör?
Som ambassadör får du allt du behöver för att förbereda dig inför vårens träning och det stundande loppet i juni, närmare bestämt det här:

– En (1) Canyon Endurace (komfortracer), lånecykel
– En (1) Canyon-goodiebag för träningen.
– En (1) startplats till loppet Vätternrundan 315 km (14-15 juni 2024).
– En (1) uppsättning av Vätternrundans officiella kollektion från Craft Sportswear.

Ansök nu eller tipsa en vän/kollega! Sista ansökningsdag är den 21 april, kl. 23:59.

Våra partners

Vätternrundan skulle aldrig vara vad det är idag om det inte vore för våra fantastiska partners som delar vår passion för cykelsporten