vatternrundan.se > Om anmälan

Om anmälan


Anmäl dig till Cykelveckans lopp

Så här går det till, steg för steg


Steg 1

Skapa din profil/logga in

Har du varit med i något av våra lopp tidigare är du redan registrerad. Om du är ny går du till Mina Sidor och registrerar dig.

Skapa profil

Steg 2

Förberedande anmälan

Den förberedande anmälan, steg 1 (av 2), till Vätternrundan 315 km öppnar innan själva huvudanmälningsdagen (steg 2) och är ett krav för att du ska kunna bekräfta och betala din plats, medan förberedande anmälan till de andra loppen (Halv-/Tjej- och MTB-Vättern samt Vätternrundan 100 km) leder direkt till betalning och bekräftelse. Här kan du också förbereda grupper och i MTB-Vättern välja vilken distans du vill köra.

Anmäl dig

Steg 3

Huvudanmälan

Den 25 oktober kl. 19.00 öppnar huvudanmälan – det andra och sista anmälningssteget. Nu ska du använda den anmälningskod du/din grupp fått på Mina Sidor.

Anmäl dig

Steg 4

Betalning

Om du fått en plats i Vätternrundan får du ett mail efter anmälningsdagen som ber dig att betala inom fem (5) dagar för att bekräfta din plats. Samma gäller för övriga lopp (Halv-/Tjej- och MTB-Vättern samt Vätternrundan 100 km).

Logga in och betala

Våra partners

Vätternrundan skulle aldrig vara vad det är idag om det inte vore för våra fantastiska partners som delar vår passion för cykelsporten