vatternrundan.se > Funktionär

Funktionär

Aktuellt just nu

Funktionärshjälpen!
Lösenord skickades ut i senaste ”Hej funktionär”

Årets härliga gäng på ”funktionärsvättern” som körde Vätternrundan 315 km.

 

Chefsfunktionärsmöten

Informations- och planeringsträffar för huvudansvariga funktionärer/representanter.

  • Kommer inom kort…

Att vara funktionär

Vätternrundan har idag avtal med ca 80 föreningar, främst idrottsföreningar men även andra ideella föreningar. Totalt så är ca 4000 funktionärer engagerade i våra olika arrangemang.

Varje år får vi flera förfrågningar från föreningar och organisationer som vill vara med och hjälpa till under sommarens höjdpunkter, nämligen Vätternrundans arrangemang.
Det tycker vi är jätteroligt! Att hjälpa till under vårt arrangemang kan innebära många olika saker, det betyder ansvar och engagemang, tålamod, kunskap, vilja, kamratskap, skratt, glädje och gemenskap. För somliga betyder det tidiga mornar, för andra sena kvällar och för några kan det betyda båda delarna. Vi vet dock, att för det flesta betyder det en enorm möjlighet att få vara med och arbeta i en av de mest uppskattade organisationerna där arbetet genomsyras av sommar, sol, vänskap och givetvis cyklar och cyklister.
Du får som funktionär vara med och föra denna stolta svenska tradition vidare.

Raza Abbas, Olivlundens FK

”Det bästa med att vara funktionär är att få vara med där det händer, att vara en del av det stora. Det är så roligt när Motala blir fullt med människor och det händer saker i centrum. Jag ser alla cyklister som våra gäster och vill ta väl hand om dem genom att hålla ordning och reda i stadsparken och vid målet för Vätternrundan.”

Johan Kjellander, Motala AIF OL

”Att vara funktionär under Vätternrundan är både roligt och givande, att varje år mötas av genuint glada cyklister är en riktigt härlig känsla.
Tack vare vår insats under Vätternrundans arrangemang kan vi i föreningen bedriva en bra verksamhet för alla åldrar och ambitionsnivåer.”

Bli funktionär

Är din förening intresserad uppdrag i samband med Vätternrundans arrangemang?
Då är ni varmt välkommna att skicka in er ansökan! Skicka e-post  där ni beskriv er förening, hur många medlemmar ni är och vilken verksamhet ni har. Skicka din ansökan till; oliver.henriksson@vatternrundan.se

Vårt mål är att ni som funktionärer ska lika roligt och känna samma stolthet som vi gör i samband med ert uppdrag. Vi vill att er upplevelse av Vätternrundan ska skapa positiva minnen och en tydlig känsla av samhörighet.

Har du frågor?

Kontakta Vätternrundans arrangemangskoordinator Oliver Henriksson.
E-post: oliver.henriksson@vatternrundan.se

Våra partners

Vätternrundan skulle aldrig vara vad det är idag om det inte vore för våra fantastiska partners som delar vår passion för cykelsporten