Annons:

CRC – toppbanner
vatternrundan.se > Inför loppen

Inför loppen

Vi använder så kallad LivePrint. Du går till nummerlappsutdelningen i mässområdet och scannar QR-koden på ditt medhavda startbevis. Startbeviset skriver du ut hemma från Mina Sidor, alternativt har du det tillgängligt i din smartphone. Medtag även din legitimation. Ombud måste ha både din och sin egen legitimation med sig för att få hämta ut nummerlappen. Stickkontroller förekommer! 

Startbeviset finns tillgängligt på Mina Sidor från den 1 juni. Skriv ut det och ta med det till Motala eller ha det tillgängligt i din smartphone.

Läs gärna goda råd från andra cyklister och dela med dig av dina egna erfarenheter i vår Facebook-grupp ”Hjälp! Jag ska cykla Vättern!

Inom startområdet finns möjlighet att lämna in överdragskläder och fylla på dina vattenflaskor. Givetvis finns där också toaletter, cykelservice och en informationsdisk. Mer om våra servicefunktioner hittar du här.

Under arrangemangsdagarna är framkomligheten i staden begränsad. Gå till motala.se/vatternrundan för att kartor om avstängningar m.m.

Annons:

CRC – toppbanner

Våra partners

Vätternrundan skulle aldrig vara vad det är idag om det inte vore för våra fantastiska partners som delar vår passion för cykelsporten