vatternrundan.se > Cykelpaket

Cykelpaket

Vättern är så mycket mer än bara Vätternrundan. Men med blicken fixerad rakt fram blir utsikten från cykelsadeln kanske inte alltid den allra bästa. Därför har vi tillsammans med Svecia Travels tagit fram ett antal utvalda cykelpaket, som ger dig möjlighet att i lugn och ro upptäcka det vackra landskapet runt Vättern på närmare håll. Ta tid på dig och upplev kristallklart badvatten, historiska utflyktsmål och högklassiga matupplevelser längs vägen.

Familjepaket i Motala

2-dagarspaket, 7-9 juni. Cykel- & familjefesten är i full gång och det finns massor för familjen upptäcka och uppleva i Motala Sjöstad. I paketet ingår övernattning på Hotell Nostalgi, lunch, grillbuffé, en guidad tur och entré till Motormuseet och Vätternakvariet.

Läs mer & boka

Familjepaket med campingplats

3-dagarspaket, 7-9 juni. Cykel- & familjefesten är i full gång i Motala. Bo på campingplats Råssnäs vackert beläget vid Vättern med möjlighet att bada. I paketet ingår lunch, grillbuffé, guidad tur och entré till museum.

Läs mer & boka

Slätten & Vättern

4-dagarspaket. Upplev det östgötska landskapet, Motala, den medeltida staden Vadstena och Omberg – historia, natur och fantastisk mat!

Läs mer & boka

Cykla och kryssa i Vätternrundans huvudstad

2-dagarspaket. En dags cykling och en härlig båtresa med M/S Kung Sverker på Göta kanal, med start och mål i Motala!

Läs mer & boka

Vättern runt på 4 dagar

4-dagarspaket. Cykla runt Vättern med övernattning på Omberg, i Jönköping, Karlsborg och Motala. En fantastisk upplevelse runt Vättern!

Läs mer & boka

Vättern runt på 7 dagar

7-dagarspaket. Vättern runt med stopp på klassiska turistmål. Gränna, Visingsö, Hjo, Karlsborg, Askersund och självklart Vätternrundans huvudstad Motala. En fantastisk upplevelse runt Vättern!

Läs mer & boka

Boren runt med lyxigt besök på Högby Spa

3-dagarspaket. Den härliga cykelturen tar er genom det vackra östgötska landskapet och runt sjön Boren! I paketet får ni uppleva vacker natur, god mat, spa och en tur längs Göta kanal.

Läs mer & boka

Motala-Söderköping tur och retur

4-dagarspaket. Cykla Motala-Söderköping tur och retur och upplev Göta kanal och den vackra östgötska landsbygden. Ni övernattar i Norsholm, Söderköping och Ljungsbro.

Läs mer & boka

Det vackra landskapet runt Vättern är väl värt att besöka året runt. Hundratals upplevelser, minnen och känslor. För tips och inspiration, kolla runtvattern.se.

Våra partners

Vätternrundan skulle aldrig vara vad det är idag om det inte vore för våra fantastiska partners som delar vår passion för cykelsporten