vatternrundan.se > Nyheter > Vätternrundan 100 km > Ansök om en plats till Stadiumutmaningen

Ansök om en plats till Stadiumutmaningen

 
 
8 March

Ta chansen att delta i sommarens roligaste cykelutmaning! Som Stadium Member har du möjlighet att ansöka om en plats till Stadiumutmaningen 2024 – årets roligaste cykelutmaning. Om du blir antagen väntar en startplats till Vätternrundan 100 km och ett komplett träningsprogram från Guided Heroes med proffstränaren Mattias Reck i täten.

Tillsammans med de andra deltagarna i Stadiumutmaningen blir du en del av ett peppigt community där du har möjlighet att träffa likasinnade att cykla tillsammans med. Upplägget kommer att vara helt digitalt, så hur du än väljer att förbereda dig inför loppet har du alltid inspiration och coachning nära till hands!

Låter det som något för dig? Motivera varför just du ska vara med i Stadiumutmaningen, så kanske du blir en av dem som får hänga med på resan!

Ansökan är öppen till den 20 mars, och vinnarna kontaktas av Stadium den 27 mars.

Ansökan är stängd

Våra partners

Vätternrundan skulle aldrig vara vad det är idag om det inte vore för våra fantastiska partners som delar vår passion för cykelsporten