Annons:

CRC – toppbanner
 
vatternrundan.se > Nyheter<!--Halvvättern--> > Wahoo blir ny officiell partner till Vätternrundan

Wahoo blir ny officiell partner till Vätternrundan

 
 
15 February

Vätternrundan har gjort klart med en ny partner. Nyligen skrevs ett samarbetsavtal med Wahoo, som i Norden distribueras av RLVNT Distribution. Samarbetet innebär att Wahoo blir officiell leverantör av cykelrelaterade elektroniska produkter till Vätternrundans alla lopp.

– Vi är otroligt glada och stolta över att nu bli officiell partner till Vätternrundan, säger Caroline Young, marknadsansvarig för Wahoo hos RLVNT Distribution.

– Det är en fantastisk organisation som verkligen brinner för cykling och som vi har många gemensamma nämnare med. Nu ser vi fram emot att stötta loppet och vara del av arrangemanget både innan, under och efter start. Med Wahoos produkter hoppas vi kunna stötta cyklister, oavsett nivå, i både inomhusträning och utomhusträning i deras förberedelser inför loppet, avslutar Young.

Som en del av samarbetet kommer Wahoo vara delaktiga och engagerade i Vätternrundans förberedande event och aktiviteter. Där kommer Wahoo bidra med träningskunskap, cykelpassion och produkter så som trainers, GPS-cykeldatorer och pulsband. Wahoo kommer även vara på plats under Cykelveckan för att visa upp produkter, möta cyklister och heja på deltagare.

– Vi ser samarbetet som ett naturligt steg, eftersom Wahoos grund ligger i cykelvärlden samt att de har ett brett produktutbud som passar både motionär och elitmotionär. Wahoos värderingar och kultur har dessutom mycket gemensamt med våra egna. Precis som Vätternrundan arbetar Wahoo för att få fler människor i rörelse och därmed stärka folkhälsan, säger Oskar Sundblad, försäljnings- och marknadschef på Vätternrundan.

För ytterligare information:
Oskar Sundblad, försäljnings- & marknadschef Vätternrundan, 070-360 14 56
Caroline Young, marknadsansvarig Wahoo hos RLVNT Distribution, 076-393 51 11

Wahoo Fitness, som har sin bas i Atlanta USA, har skapat ett ekosystem av sensorer och andra produkter för löpare, cyklister, triathleter och motionärer. Wahoos prisbelönta produktportfölj innehåller KICKR-sortimentet, som består av smarta inomhustrainers med tillbehör, ELEMNT-sortimentet, med cykeldatorer och sportklockor, TICKR-sortimentet med pulsband, dubbelsidiga pedalerna Speedplay samt Wahoo SUF, en mjukvaruplattform för strukturerade träningspass.

Läs mer på wahoofitness.com

Annons:

CRC – toppbanner

Våra partners

Vätternrundan skulle aldrig vara vad det är idag om det inte vore för våra fantastiska partners som delar vår passion för cykelsporten