Canyon – där passion möter prestanda

Varje cykel som Canyon skapar är resultatet av en oavbruten strävan efter perfektion. Oavsett om du är ute efter en landsvägscykel, mountainbike eller pendelcykel, har Canyon det du behöver för att ta din cykling till nästa nivå. Låt oss guida dig genom vad som gör Canyon till ditt ultimata val för en oöverträffad cykelupplevelse.

Innovativ design från hjärtat av Tyskland

Canyons passion för cyklar strålar genom varje detalj av produkterna, och det börjar med hängivenheten till design och utveckling i hjärtat av Tyskland, i Koblenz. Det är där visionerna blir till verklighet och där varje komponent noggrant utformas för att erbjuda överlägsen prestanda och kvalitet.

Direkt till dig – utan mellanhänder

Canyon strävar efter att erbjuda det bästa till det bästa priset genom att eliminera onödiga steg och erbjuda premiumcyklar direkt till dig. Varje pedaltramp är ett uttryck för Canyons engagemang för överlägsen kvalitet och design.

Skapad för dig – med passion och precision

Canyon förstår att varje cyklist är unik, och det är därför de erbjuder Perfect Positioning System (PPS) för att skräddarsy din cykelupplevelse för att passa din unika kropp och stil perfekt.

Hållbarhet som varar – med sex års garanti

När du väljer en Canyon-cykel investerar du i mer än bara en produkt – du investerar i en livsstil av äventyr och prestanda. Med Canyons sexåriga garanti kan du vara säker på att din cykel är byggd för att hålla.

Kundservice på ditt språk – och som bryr sig

Från det ögonblick du kontaktar Canyon vet du att du är en del av familjen. Canyons dedikerade team finns där för att ge dig den support du behöver, när du behöver den som mest.

Hittar du inte informationen du söker? Inga problem, Canyons internationella team har svaret, på ditt språk. Per telefon, mail eller chatt.

Säker leverans

Canyon förstår vikten av att din cykel når dig i perfekt skick. Med den specialdesignade och egenutvecklade fraktkartongen Bike Guard kan du vara säker på att din cykel anländer oskadd och redo att ta dig ut på vägarna.

Köpa eller leasa?

Förmånscyklar via arbetsgivare blir alltmer populära, och det är inte svårt att förstå varför. Med ett leasingavtal via din arbetsgivare kan du spara mellan 20 och 40 procent jämfört med att köpa samma cykel direkt. Den exakta besparingen beror på din marginalskatt och cykelns värde.

Canyon samarbetar med leasingföretaget Vapaus.se som innebär att du kan utforska Canyon’s fulla sortiment av premiumcyklar, som förmånscykel. Med samarbetet slipper du göra en stor initial investering innan du har hittat din favoritcykel. Dessutom inkluderas en omfattande försäkring som täcker hela cykelns värde, utan avdrag för cykelns ålder.

Ångerrätt fram till Vätternrundan
För ännu mer flexibilitet har du ångerrätt som gäller fram till Vätternrundan. Vill du provcykla gör du det hos Canyon eller deras partner. Förmånsleasingavtal sträcker sig vanligtvis över 36 månader, men du kan självklart uppgradera till en mer avancerad cykel under leasingtidens gång.

Utforska några av Canyons leasingalternativ
Canyons senaste Precede:ON Comfort har en upprätt sittställning, Bosch e-bike Flow-system och ett kraftfullt 500w-batteri som gör den här cykeln till en ultimat komfortcykel för pendlingen. Med en listpris på cirka 32 000 kronor kan du få den genom förmånscykel-leasing för endast cirka 500 kronor per månad via din arbetsgivare. Om du väljer att behålla cykeln efter leasingperiodens slut, sparar du över 7 000 kronor.

Vill du prova landsvägscykling? Då rekommenderar vi Canyon Endurace CF-serien? Utvecklad från toppmodellen CRF erbjuder denna serie integrerad kabelhantering, aerodynamiskt designad kolfibercockpit och en bekväm, balanserad körställning. Dessutom, med 35 mm fälgar, kan du enkelt ge dig ut på äventyr utanför asfalten.
För tips och råd inför din cykelresa, kontakta canyonforetag@vapaus.io redan i dag, eller besök Canyon för en testtur.

Våra partners

Vätternrundan skulle aldrig vara vad det är idag om det inte vore för våra fantastiska partners som delar vår passion för cykelsporten