Annons:

CRC – toppbanner (sommar 2024)
 
vatternrundan.se > Nyheter > Halvvättern > Vätternrundan planerar för 2021

Vätternrundan planerar för 2021

 
 
28 September

PUBLICERAD: 2020-09-28
Vätternrundan planerar för fullt för ett evenemang 2021. Exakt hur det kommer att se ut är i dagsläget oklart, men i någon form kommer Cykelveckan att arrangeras nästa sommar.

Sommaren blev inte som väntat för alla tiotusentals cyklister som hade anmält sig till något av loppen under Cykelveckan. Men trots att de fysiska loppen med start och mål i Motala blev inställda, blev det ändå en magisk cykelvecka.

– Vi hade närmare sex tusen cyklister som gick i mål med Min Vätternrundan på hemmaplan, säger marknadschef Oskar Sundblad. Det flödade in jublande bilder och cykelpepp i våra sociala medier från hela världen. Så mycket cykelkärlek, fast vi inte kunde träffas.

Nu planerar Vätternrundan för fullt inför nästa år, trots osäkerheten kring eventuella restriktioner. För en sak står klar, ett evenemang kommer det att bli.

– Vi kommer att genomföra Cykelveckan 2021 – i någon form. I dagsläget vet vi inte om det blir den cykelvecka vi är vana vid, så vi ser över alla möjligheter att anpassa loppen utifrån den situation vi kommer att ha då. Men ett evenemang kommer det att bli.

För att ge deltagarna så bra förutsättningar som möjligt att veta vad de anmäler sig till, skjuter Vätternrundan nu på datumen för anmälan och betalning för Cykelveckans lopp. Det betyder att intresseanmälan för Vätternrundan 315 km stänger den 18 januari 2021, vilket också blir sista dagen för anmälan till förbokad grupp. Huvudanmälan till Vätternrundan 315 km öppnar två dagar senare, den 20 januari. Sista dag för betalning av resterande startavgift för dig som valde att behålla din starttid i något av Vätternrundans lopp blir den 27 januari 2021.

– Sluta inte trampa, säger Oskar Sundblad. Hösten är vacker och våren är snart här. Och målet står kvar – det blir en cykelvecka 2021.

UPPDATERAD: 2020-12-09

Sista betalningsdag flyttas fram – igen

Ovissheten i rådande pandemi påverkar oss alla och vi vill nu ge dig ytterligare tid med betalningen av startavgiften till våra lopp.

Sista dag för betalning blir 1 mars, om inget annat meddelas innan dess. Detta datum gäller oavsett om du ska betala resterande startavgift för att du valde att behålla din starttid, eller om du anmäler dig på nytt till något av Vätternrundans lopp.

Skulle du t.ex. anmäla dig idag, eller när Vätternrundans huvudanmälan öppnar den 20 januari, är det fortfarande 1 mars som gäller som sista betalningsdag.

Annons:

Mekonomen – toppbanner (kampanjperiod 1, 2024)

Våra partners

Vätternrundan skulle aldrig vara vad det är idag om det inte vore för våra fantastiska partners som delar vår passion för cykelsporten