vatternrundan.se > Om anmälan > Förbokad grupp

Förbokad grupp

Förbokade grupper är till för större grupper som är intresserade av en garanterad startplats och ett visst starttidsintervall. Minsta antal för en förbokad grupp är i Vätternrundan 20 stycken (10 stycken i våra övriga lopp) och maxantalet är 40 stycken.

För att inte alla starttider ska försvinna direkt finns en spärr på max 50 % förbokade platser per timma. Detta medför att alla förbokade grupper inte kan få exakt den starttid man önskar och i de fall det krockar förbehåller Vätternrundan sig rätten att tilldela alternativa starttider eller hänvisa till ordinarie anmälan. Sub-grupper har bara ett starttidsalternativ (12.00-13.28).

Genom att gå till Mina Sidor och fylla i formuläret gör du en intresseanmälan och i slutet av september får alla accepterade bekräftelser en anmälningslänk att fullgöra sin anmälan på.

Anmälningsavgifter, förbokad grupp
Vätternrundan, 1800 SEK
Halvvättern, 875 SEK
Tjejvättern, 775 SEK
Vätternrundan 100 km: 775 SEK

Anmälningsperiod, förbokad grupp
Anmälan av förbokad grupp kan göras från och med 17 juni. Sista dag för intresseanmälan av förbokad grupp till Vätternrundan är 31 augusti och fullgöra anmälan behöver gruppledaren göra senast 25 november. Sista anmälningsdag för Halvvättern, Tjejvättern och Vätternrundan 100 km är 18 maj.

De grupper som väljer fakturabetalning bör observera att startplatser som ej utnyttjas inte återbetalas.

Har du frågor om förbokad grupp? Kontakta oss via grupp@vatternrundan.se

Våra partners

Vätternrundan skulle aldrig vara vad det är idag om det inte vore för våra fantastiska partners som delar vår passion för cykelsporten