Annons:

Stadium – toppbanner (2024)
 
vatternrundan.se > Nyheter<!--Partner--> > Efter tjugo år – Enervit och Vätternrundan förlänger

Efter tjugo år – Enervit och Vätternrundan förlänger

 
 
31 May

I 20 år har Vätternrundan och Enervit samarbetat i ett gemensamt partnerskap. Nu förlänger parterna samarbetet i ytterligare tre år.

Samarbetet mellan Vätternrundan och Enervit började 2003, när Enervit var nya på den svenska marknaden. Då gick företaget in som officiell energipartner till Vätternrundan och levererade energidryck till loppens depåer. Sedan dess har partnerskapet mellan Vätternrundan och Enervit ständigt utvecklats med skräddarsydda paket, nya produkter och rådgivning – allt med fokus på att skapa en bra upplevelse och bästa tänkbara förutsättningar för både motionärer och elitcyklister.

Både Vätternrundan och Enervit har ett stort engagemang för en aktiv livsstil och det långvariga samarbetet har stärkt såväl evenemanget som Enervits marknadsposition. Vätternrundan har en tung position som världens största motionslopp på cykel och engagerar cyklister över hela världen, medan Enervit i dag är ledande leverantör av sportnäringsprodukter.

– Vi är glada över att förlänga vårt långvariga samarbete med Vätternrundan och detta ikoniska evenemang, säger Roberto Coda-Zabetta, International Sales & Business Development Director på Enervit. Det fortsatta samarbetet speglar vårt gemensamma engagemang för att främja en hälsosam livsstil och vi kommer att fortsätta utveckla näringsprodukter som stärker cyklisterna och får dem att övervinna sina utmaningar.”

Vätternrundan är känt för sin natursköna rutt runt Sveriges näst största sjö Vättern, och lockar varje år tusentals cyklister från hela världen. När deltagarna tar sig an den utmanande 315 km långa sträckan, hjälper Enervits sportnäringsprodukter dem att hålla i prestationen.

– Ett ömsesidigt utbyte av  kunskap, erfarenheter och resurser har lett till en positiv utveckling för oss båda, säger Jessica Nilsson, sponsoransvarig på Vätternrundan. Vi är stolta och glada över det fortsatta förtroendet från Enervit och att  vi kan fortsätta serva våra deltagare med bra energiprodukter och rådgivning.

Om Enervit S.p.A.
Enervit, Det Positiva Näringsföretaget, verkar på marknaden för sport- och funktionsnäring genom forskning, utveckling, produktion och försäljning av livsmedel och tillskott för dem som utövar sport och är hälsomedvetna. Enervit S.p.A. främjar kulturen av positiv näring kombinerat med värdet av regelbunden fysisk aktivitet och är engagerad i att verka med respekt för miljön, människor och samhället för att göra en trovärdig insats för en hållbar övergång. Hela produktionsprocessen, från koncept till testning, från finjustering till produktion, hanteras vid anläggningarna i Zelbio och Erba (båda belägna i provinsen Como) med målet att säkerställa högsta kvalitetsnivåer. Företaget är UNI EN ISO 9001, UNI EN ISO 14001 och BRC-certifierat. Koncernen har 230 anställda och – per den 31 december 2023 – intäkter på 85,4 miljoner euro, genererade via fyra försäljningskanaler: Italien, Internationellt, Kontrakttillverkning och D2C.

Annons:

Mekonomen – toppbanner (kampanjperiod 1, 2024)

Våra partners

Vätternrundan skulle aldrig vara vad det är idag om det inte vore för våra fantastiska partners som delar vår passion för cykelsporten