vatternrundan.se > Nyheter > Lediga tjänster > Sponsoransvarig sökes till Vätternrundan

Sponsoransvarig sökes till Vätternrundan

 
 
23 December

Nu erbjuder Vätternrundan en unik tjänst, där du får vara med och leda utvecklingen inom cykel och få fler att cykla! Vill du kombinera ditt brinnande intresse för idrott och hälsa med affärsutveckling? Då ska du söka denna fantastiska tjänst som Sponsoransvarig hos oss på Vätternrundan!

Hur ser din arbetsdag ut?
Tjänsten som vi erbjuder nu har en spännande mix av sport, affärsutveckling, kreativitet och försäljning, där du får bidra med dina unika kompetenser! Som sponsoransvarig blir du en viktig pusselbit i vår framtida organisation där vi fortsatt strävar efter att utveckla Vätternrundan som Sveriges största cykelevenemang, med det tydliga målet att bidra till mer rörelse och bättre hälsa.

Du kommer i ditt uppdrag att ha ett helhetsansvar för våra partnersamarbeten och lägger tillsammans med VD och marknad upp sponsorstrategier, som för oss närmare vår vision om att attrahera fler till att cykla.

Du identifierar och skapar nya partneravtal och förädlar befintliga avtal som skall omförhandlas. Du vårdar strategiskt viktiga relationer och säkerställer att samarbeten fungerar, både för sponsorer, vår organisation och för våra arrangemang. Du får nytta av dina kunskaper inom marknadsföring och evenemang i ditt skapande av nya koncept i våra sponsorsamarbeten.

I rollen ingår omvärldsbevakning som ett led i vår utveckling, du leder nätverk och deltar på mässor samt relationerar med våra kollegor på andra idrottsevenemang, såsom En Svensk Klassiker. Viktigt i rollen är också det interna samarbetet med övriga delar av organisationen såsom marknad och förståelsen för att verka i en ideell organisation som MAIF/Vätternrundan är. På Vätternrundan är vi ett tight gäng på 9 medarbetare och vi vill ha ett nära samarbete kollegor emellan, därav är placeringsort för tjänsten på kansliet i Motala.

Vem trivs här?
Vi söker dig som har arbetet med sponsorsamarbeten, genom idrott eller andra evenemang. Du har en akademisk utbildning, gärna inom sports management, marknadsföring eller affärsutveckling. Du har erfarenhet av försäljning och förhandlingar på ledningsgruppsnivå.

För att vara framgångsrik i rollen tror vi att du är strategisk, engagerad och har god samarbetsförmåga. Du brinner för att skapa mervärde och affärsnytta, samtidigt som du är prestigelös kring andra arbetsuppgifter som uppstår vid evenemangen. Du har ett hjärta som brinner för sport och ideellt engagemang och trivs med samarbetsformen som föreningsliv innebär. Ett eget hälsosamt liv är för dig en självklarhet.

Vad erbjuder vi?
Vätternrundan arrangeras av Motala AIF idrottsallians och vi erbjuder en unik tjänst som bidrar till Hälsa, Utmaning och Gemenskap. På kontoret är vi tio personer som alla brinner för idrott och motion. Sist men inte minst främjar Vätternrundan intresset för cykling och motionsform! För rätt person finns stora möjligheter att få vara med och utvecklas med Vätternrundan.

Är du intresserad?
Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta EISS Rekrytering & Search. De svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Vätternrundan. Rekryteringskonsult Johanna Andersson når du via telefon 0702-72 62 66 eller johanna.andersson@eissrekrytering.se.

Vi ber dig söka tjänsten via www.eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Sista ansökningsdag är den 25 januari 2021.

Varmt välkommen med din ansökan!

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår specialistkompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Våra partners

Vätternrundan skulle aldrig vara vad det är idag om det inte vore för våra fantastiska partners som delar vår passion för cykelsporten