Annons:

CRC – toppbanner
 
vatternrundan.se > Nyheter<!--Cykla--> > Hjuljakt på Vätternrundans Instagram!

Hjuljakt på Vätternrundans Instagram!

 
 
30 November

December är lika med julkalender. Så även på Vätternrundans Instagram, där vi tillsammans med Cykla.se arrangerar Hjuljakten under december månad. Varje dag fram till och med julafton kan du vinna fina priser från Vätternrundans partners.
– Hjuljakten är ett sätt för oss att ge tillbaka till våra läsare, säger Ulrika Smith Svenstedt, marknadschef på Vätternrundan.

Från och med 1 december är det tomtejakt som gäller på Cykla.se. Hjuljakten går nämligen ut på att hitta en artikel på sajten som innehåller en tomte-emoji (?) någonstans i texten. Vilken artikel det handlar om kan man får reda på om man följer Vätternrundans Instagram-konto @vatternrundans. Där kommer det varje dag klockan 15.00 läggas ut en ledtråd till den för dagen aktuella artikeln. Den som är först att skriva rätt länk i kommentarsfältet vinner dagens julklapp.

Luckvärdar i Hjuljakten 2017: Aktivitus, Bianchi, Craft, Crescent, Enervit, ICA, Medevisalvan, Shimano, Stadium och Thule.

Så här gör du för att tävla i Hjuljakten:

  1. Klockan 15.00 varje dag, 1–24 december, presenteras en julklapp med en ledtråd på Vätternrundans Instagram. Var beredd!
  2. Ledtråden leder dig vidare in på Cykla.se, där en tomte-emoji gömmer sig, någonstans.
  3. Den som först hittar tomte-emojin och skriver rätt länk i kommentarsfältet på Instagram-inlägget vinner julklappen för dagen!

Tävlingsegler
Tävlingen pågår 1-24 december 2017. Vinstens värde varierar mellan 400–1800 kr och går ej att byta mot kontanter. Vinsten kan ej heller överlåtas till annan person. Max tre (3) vinster per person. Vinnaren publiceras på Vätternrundans Instagram och Cykla.se inom 24 timmar efter avslutad tävlingsdag. Anställda inom Motala AIF IA/Vätternrundan tillåts inte delta i tävlingen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Annons:

CRC – toppbanner

Våra partners

Vätternrundan skulle aldrig vara vad det är idag om det inte vore för våra fantastiska partners som delar vår passion för cykelsporten