vatternrundan.se > Nyheter<!--Vätternrundan--> > Arrangemangskoordinator sökes till Vätternrundan!

Arrangemangskoordinator sökes till Vätternrundan!

 
 
3 June

Vill du arbeta med ett av världens största motionsarrangemang inom cykel? Vill du vara med och leda utvecklingen inom cykling och få fler att cykla, då ska du söka detta jobb!

Hur ser din arbetsdag ut?

Som Arrangemangskoordinator är ditt övergripande uppdrag att företräda Vätternrundan och samordna interna som externa kontakter som berör Vätternrundan. Du blir cykelloppens kontaktperson gentemot funktionärer och markägare. Du kommer tillsammans med Arrangemangschefen att arbeta med det praktiska arbetet i Vätternrundans arrangemang. Då vi är en liten organisation så behöver du vara beredd på att hjälpas åt där det behövs. Du får en roll med många olika arbetsuppgifter som skall planeras, organiseras och struktureras, såväl administrativt som praktiskt.

Vem trivs här?

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper till denna tjänst, då du behöver känna dig bekväm med att tala inför större grupper och har god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du har god förmåga till att organisera, planera och strukturera uppgifter. Tjänsten innebär periodvis ett högt tempo, och du ger gärna det lilla extra och presterar som bäst under hög arbetsbelastning. Som person bidrar du med glädje och engagemang i arbetsgruppen.

Du har arbetslivserfarenhet som är relevant för denna tjänst och du har en passion för idrott och arrangemang. Genom erfarenhet av ideellt arbete kan du enkelt möta alla de olika föreningar som genom sin funktionärsinsats gör våra lopp möjliga. Du ska kunna arbeta både i team, samtidigt som du kan driva projekt självständigt. Din arbetsplats är kansliet i Motala och det är viktigt att du bor i närheten.

Vad erbjuder vi?

Vätternrundan arrangeras av Motala AIF idrottsallians och vi erbjuder en unik tjänst som bidrar till Hälsa, Utmaning och Gemenskap. Sist men inte minst främjar Vätternrundan intresset för cykling som motionsform! För rätt person finns stora möjligheter att få vara med och utvecklas med Vätternrundan.

I denna rekrytering samarbetar vi med Adecco. Adecco är världens största HR-partner med tjänster inom rekrytering, bemanning, omställning och utveckling. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se

Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt, dock senast den 19 juni. Tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden.

Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringskonsult Catrine Wikström på tel: 023-70 55 94, catrine.wikstrom@adecco.se eller Rekryteringskonsult Johanna Andersson på tel: 011-191838 eller johanna.andersson@adecco.se

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka!

Om jobbet

Region Motala i Östergötlands län

Arbetstid / Varaktighet Provanställning 6 månader, därefter fast anställning

Lön / Förmåner Månadslön

Kontaktpersoner
Johanna Andersson, 011-19 18 38, Johanna.Andersson@adecco.se
Catrine Wikström, 023 – 70 55 94, Catrine.Wikstrom@adecco.se

Våra partners

Vätternrundan skulle aldrig vara vad det är idag om det inte vore för våra fantastiska partners som delar vår passion för cykelsporten