vatternrundan.se > Nyheter > Vätternrundan > TESTA PÅ ACTICS VÄTTERNSPINNING!

TESTA PÅ ACTICS VÄTTERNSPINNING!

 
 
28 January

För att få bästa förutsättningarna inför Vätternrundan bjuder Actic nu in till Vätternspinning. Det är en förberedande klass med varierat upplägg inför utomhussäsongen som passar både dig som ska köra något av loppen eller bara är intresserad av ett härligt och effektivt konditionspass. Klassen kommer köras på utvalda anläggningar i Sverige mellan januari till mars 2016.

För mer grenspecifik styrketräning kan du ta hjälp av Actics riktade styrketräningsupplägg i samarbete med En Svensk Klassiker. Programmen hittar du på majoriteten av Actics anläggningar. Fråga oss på anläggningen för mer stöd och råd kring din träning.

Hitta din närmaste anläggning och boka in dig på en prova-på-klass här!

Våra partners

Vätternrundan skulle aldrig vara vad det är idag om det inte vore för våra fantastiska partners som delar vår passion för cykelsporten