Annons:

Mekonomen – toppbanner (kampanjperiod 1, 2024)
 
vatternrundan.se > Nyheter > Vätternrundan > 2 dagar kvar…

2 dagar kvar…

 
 
3 November

1985 var jubileumsår då den 20:e rundan i ordningen satte igång. Aldrig förr har så många startat i Vätternrundan då 12 832 påbörjade färden. Men vädret var katastrofalt med skyfall och snålblåst under nästan hela rundan. Detta ledde också till ett nytt rekord; 2 476 brutna. Men trots det hårda vädret hindrades inte arrangören från att nästa år slå rekord igen men med över 12 000 i mål.

Det här året blev också året då det vakanta startnumret 1 slutade vara vakant då Sten-Otto Liljedahls dotter Eva iklädde sig numret.

I år har det gått 30 år sedan regnrundan och kl. 19.00 imorgon öppnas alltså anmälan för den 50:e Vätternrundan på vatternrundan.se.

Hur gör jag?

Runt lunchtid imorgon kommer en temporär vatternrundan.se att öppnas. Där finner du lite information om hur allt går till, men där finns också en länk för att snabbt och smidigt komma åt din anmälningskod. Med hjälp av personnummer och mailadress får du tag på din anmälningskod som du kommer behöva på kvällen, 19.00, då anmälan öppnar. Skriv eller klistra in din kod och tryck på knappen för att göra din anmälan.

Det är viktigt att bara en i varje grupp skickar in sin kod imorgon. Det är nämligen sist in som gäller så om gruppledaren skickar in 19.01 imorgon och en annan skickar in 19.05 så är det den sista koden som räknas och kan med andra ord kosta er platserna. Kom överrens om vem som är ansvarig för att skicka in koden i god tid.

Vi utökar våra telefontider imorgon och har öppet som vanligt fram till 16, men öppnar igen mellan 19.00 och så länge behov finns.

Annons:

CRC – toppbanner (sommar 2024)

Våra partners

Vätternrundan skulle aldrig vara vad det är idag om det inte vore för våra fantastiska partners som delar vår passion för cykelsporten