Annons:

Mekonomen – toppbanner (kampanjperiod 1, 2024)
 

Julnyhetsbrev

 
 
18 December

2013 är snart slut!

Vi fick vänta länge i våras på att det skulle bli cykelbart på vägarna med det har tagits igen nu i höst, vägarna har varit och är fortfarande välkomnande för oss som gillar att cykla! Jag hoppas ni alla kan summera ett härligt cykelår, här i Motala förbereder vi ”årets sånginsats” nedan, och vill tillönska er alla en riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR! Varmt välkomna till oss 2014!

”Nu är det hjul igen, ja, nu är det hjul igen och hjulen snurrar runt på vägen
nu är det hjul igen, ja, nu är det hjul igen och hjulen snurrar runt på vägen och det är riktigt sant och det är riktigt sant för därav mår vi alla bättre och det är riktigt sant och det är riktigt sant för därav mår vi alla bättre”

Varm julkram Eva-Lena

Stort tack!

Stort och varmt tack till alla som i samarbete med Vätternrundan under 2013 hjälpt till att samla in drygt 500 000 till framförallt Barncancerfonden men även Prostatacancerfonden samt Naturskyddsföreningen. Ett speciellt tack till Ride of Hope samt Roberto Vacchi för deras fantastiska arbete.

Annons:

Mekonomen – toppbanner (kampanjperiod 1, 2024)

Våra partners

Vätternrundan skulle aldrig vara vad det är idag om det inte vore för våra fantastiska partners som delar vår passion för cykelsporten