vatternrundan.se > Ellinor Falkebo Nygren om Vätternrundan

Ellinor Falkebo Nygren om Vätternrundan

"En cykeltur som kommer att förändra, och förädla, dig för alltid."

Ellinor Falkebo Nygren

Växjö

Gryningsdagg, morgondimma, förväntan. Ett torg som sjuder av liv- en del på väg hem från nattlivets äventyr, andra på väg till ett annat slags äventyr. En sjö ska rundas, inte vilken sjö som helst utan landet näst största. Du är just nu en av dem som är en del av världens största motionslopp på cykel. Tanken svindlar.

Så går starten, en MC leder dig ut från Motala, banar väg för dig och ditt livs utmaning. Benen trampar i eufori. Nu börjar det, the ride of your life. Längs vägen kommer du att mötas av en mänsklighet som du inte visste fanns. Människor som visar dig rätt längs vägen, som ger dina ben minst hundra extra tramptag, som fyller dig med mer energi än köttbullarna i Jönköping. Det här är en resa in i mänskligheten- och självrespektens förlovade värld. En cykeltur som kommer att förändra, och förädla, dig för alltid.

Kom och dela upplevelsen med mig och ett imponerande gäng andra. Ge dig själv möjligheten, upplevelsen och utmaningen. Du kommer att klara det och du kommer att minnas varje tramptag. Tro mig.

Våra partners

Vätternrundan skulle aldrig vara vad det är idag om det inte vore för våra fantastiska partners som delar vår passion för cykelsporten