Annons:

Enervit – toppbanner (kampanjperiod 1, 2024)
 
vatternrundan.se > Nyheter<!--Vätternrundan--> > Projektledare sökes till Vätternrundan

Projektledare sökes till Vätternrundan

 
 
27 October

Vill du bli en del av vårt team på Vätternrundan? Vill du arbeta med världens största motionsarrangemang inom cykel? Vill du vara med och leda utvecklingen inom cykling och få fler att cykla, då ska du söka detta jobb. Vi söker nu en projektledare med inriktning mot arrangemang!

Din roll
Som projektledare hos oss kommer du att bli involverad i det mesta! Du kommer att få arbeta i projektform kring alla våra arrangemang, med syftet att öka vår struktur och effektivitet på nya sätt för att gynna våra arrangemang och deltagare. Exempel på projekt som du kommer att bli involverad i är cykelveckans etablering, Vättern Bike Games, nya arrangemang, mässor och partneraktiveringar.

Du har en samordnande roll och i detta ingår att ta fram kort- och långsiktiga projektplaner samt följa upp projekten så att de fortskrider framåt gentemot våra gemensamma mål.

Din roll innebär att förmedla information och hålla andra informerade, tydligt och enkelt både muntligt och skriftligt, vilket kräver god kommunikationsförmåga. Tjänsten innebär hög nivå av samarbete och samverkan, för att få projekten att fungera optimalt och nå sina mål. Tjänsten innehåller strategiska inslag, men är ytterst operativ. För oss på Vätternrundan, innebär det att du ena dagen deltar i strategiska diskussioner med ledningsgruppen och nästa dag använder din praktiska kompetens, till exempel för att organisera evenemangsområdet.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har en god erfarenhet av projektstyrning, gärna mot event eller tjänstebranschen. Du har en eftergymnasial utbildning och kan ha formella meriter mot projektledning. Vi lägger dock större vikt vid dina erfarenheter och personliga egenskaper, än formella meriter. Du har en hel verktygslåda att ta till gällande projektledning, som du gärna använder i denna roll.

Som person gillar du att ta täten och få verka i en koordinerande roll. Du har god förmåga till planering och struktur. Din personlighet kommer till sin rätt i denna utåtriktade roll, med god samarbets- och kommunikationsförmåga, du inser värdet av goda relationer. Du använder gärna den senaste tekniken för att driva dina projekt. Sist men inte minst behöver du ha körkort, samt goda kunskaper i svenska och engelska i denna roll.

Vad erbjuder vi?
Vätternrundan arrangeras av Motala AIF Idrottsallians och vi erbjuder en unik tjänst som bidrar till Hälsa, Utmaning och Gemenskap. Sist men inte minst främjar Vätternrundan intresset för cykling som motionsform! För rätt person finns stora möjligheter att få vara med och påverka utvecklingen på Vätternrundan. Vi är 10 engagerade medarbetare som ser fram emot att välkomna dig till vårt team!

Är du intresserad?
Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Johanna Andersson på EISS Rekrytering & Search. Hon svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Vätternrundan. Rekryteringskonsult Johanna når du via telefon 070-272 62 66 eller johanna.andersson@eissrekrytering.se.

Sista ansökningsdag är den 12 november. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom sin specialistkompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill de lyfta rekrytering till en ny nivå. Deras mål är att etablera sig som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och deras vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Annons:

CRC – toppbanner (sommar 2024)

Våra partners

Vätternrundan skulle aldrig vara vad det är idag om det inte vore för våra fantastiska partners som delar vår passion för cykelsporten