Annons:

Stadium – toppbanner (2024)
 
vatternrundan.se > Nyheter<!--Partner--> > Ett team för bättre produkter och hälsa

Ett team för bättre produkter och hälsa

 
 
18 January

CRC, Guided Heroes och Vätternrundan inleder samarbete och testplattform. De tre aktörerna rivstartar redan i februari med satsningen Team CRC, ett cykelteam dit vem som helst kan ansöka om att få bli en del av. Höjdpunkten och målet för teamet är Vätternrundan 100 km där deltagarna kommer att hårdtesta det nya produktsortimentet från CRC samt få stöttning och guidning av två rutinerade olympier från Guided Heroes.

– Vad kan vara bättre än att testa och få feedback på vårt kommande produktsortiment tillsammans med världens största cykelmotionslopp, med vägledning av två olympier som verkligen vet vad som krävs och förhoppningsvis ett härligt gäng nyfikna cyklister, kommenterar Marita Björklund, marknadschef på CRC, det nya samarbetet.

Deltagarna i Team CRC får startplatser till Vätternrundan 100 km och CRC 5-56 Stadsgirot 60 km i Göteborg, träningsprogram från Guided Heroes under fyra månader, samt produkter från CRC.

– Vi på Guided Heroes ser mycket fram emot att sprida kunskap om och dela den glädje som landsvägscykling i grupp innebär, dessutom i ett sammanhang där deltagarna får chansen att utmana sig själva och vara med att påverka framtidens produkter, säger Björn Johansson, medaljör från OS i Seoul 1988 och en av grundarna i Guided Heroes.

– För oss är detta också ett bra exempel på hur företag kan aktivera sin målgrupp och skapa positiva associationer till sitt varumärke.

Teamet kommer att träffas under Göteborgsgirot 27 maj för att få tekniktips och gnuggas i att cykla i grupp, för att två veckor senare ta sig an 10 mil, med start och mål i Motala.

– Det här är ett superspännande samarbete där produkter som både är högkvalitativa och hållbara står i fokus. Att samtidigt ge helt nya och rutinerade cyklister chansen att uppleva cykling på allra bästa sätt på våra hemmavägar tillsammans med CRC och Guided Heroes hoppas jag blir en kul start på ett långt samarbete, säger Jessica Nilsson, sponsringsansvarig på Vätternrundan.

– Det här är bara början på ett samarbete där hållbarhet, hälsa och cykling står i centrum. Med teamet vill vi också visa att alla kan klara av ett cykellopp och hur kul det kan vara på vägen, avslutar Marita Björklund.

Ansökan till Team CRC öppnar inom kort, så håll utkik i våra kanaler.

För ytterligare information:
Jessica Nilsson, sponsringsansvarig Vätternrundan, 070-515 58 90, jessica.nilsson@vatternrundan.se
Marita Björklund, marknadschef konsument CRC, 070-817 71 38, marita.bjorklund@crcind.com
Jesper Demén, verksamhetsansvarig Guided Heroes, 072-190 81 25, jesper@guidedheroes.se

Om CRC
När du snabbt behöver en lösning i garaget eller till cykeln är sannolikheten stor att det är en produkt från CRC som fixar det. 5–56, Bike Oil, Brakleen – listan på produkter är lång. Från fiskehamnen i Kalifornien på 50-talet till din hylla 70 år senare. Som globalt företag och ledande på den skandinaviska marknaden strävar CRC efter att skapa högkvalitativa och hållbara produkter som är säkra för människorna som använder dem. Med branschledande teknologi arbetar CRC aktivt för att minska sin miljöpåverkan, både vid tillverkning av produkterna och under deras livscykel. Som exempel är CRC:s flaskor tillverkade av återvunnen metall och som drivgas används bara återanvänd CO2.

Om Guided Heroes – smidig och effektiv träning för alla
Guided Heroes är ett sportstech-företag med ambitionen att så smidigt som möjligt koppla ihop coacher och utövare inom cykling, längdskidåkning, triathlon och löpning. Genom att kombinera kunskap, erfarenhet och träningslära med smidig och lättillgänglig teknik, anpassas träningsprogram i den digitala plattformen My Guided Heroes för att få folk i rörelse att överträffa sig själva, från nybörjare till elit.

Annons:

CRC – toppbanner (sommar 2024)

Våra partners

Vätternrundan skulle aldrig vara vad det är idag om det inte vore för våra fantastiska partners som delar vår passion för cykelsporten