Annons:

Mekonomen – toppbanner (kampanjperiod 1, 2024)
 
vatternrundan.se > Nyheter > Vätternrundan > Missa inte två webbinarier om cykelstölder och säker cykling

Missa inte två webbinarier om cykelstölder och säker cykling

 
 
8 June

Cykelveckan handlar om mer än start och mål för Vätternrundan. Tisdagen den 14 juni står Motala kommun som värd för två webbinarier om säker cykling och hur vi kan få fler att cykla.

Att cykla är fantastiskt för såväl din egen som vår planets hälsa. Du har rätt att cykla oavsett ålder och för alla ändamål. Glöm inte att planera för säkra cykelvägar, bra cykelparkering och förebygga cykelstölder. Tillsammans kan vi skapa säkra former för motionscykling och inspirera barn och unga att välja cykel som färdmedel.

Om detta och lite till handlar två webbinarier som är ett samarbete mellan Stöldskyddsföreningen, VTI/Cykelscentrum, Motala kommun, Motala AIF Cykelklubb, Polisen, Folksam, Vätternrundan samt Riksförbundet M, Svenska cykelförbundet och Polisen.

Förmiddagens webbinarium handlar om hur vi kan förebygga cykelstölder genom smarta cyklar och lås samt säkra cykelparkeringar. Under eftermiddagen är fokus på säker motionscykling för alla åldrar och hur vi kan öka barn och ungdomars cyklande.

Dessa webbinarier äger rum tisdagen den 14 juni i Motala Folkets hus med ett förmiddagsprogram och ett eftermiddagsprogram. Du har möjlighet att följa de båda webbinarierna via den här digitala länken. Anmälan för att delta på plats i Motala skickar du till: magnus.larsson@vti.se eller jan.holmberg@motala.se

Har du inte möjlighet att följa dessa digitala föreläsningar live kan du se dem i efterhand då de spelas in och publiceras på Youtube.

Annons:

Mekonomen – toppbanner (kampanjperiod 1, 2024)

Våra partners

Vätternrundan skulle aldrig vara vad det är idag om det inte vore för våra fantastiska partners som delar vår passion för cykelsporten