vatternrundan.se > Nyheter<!--Partner--> > Flowlife blir officiell leverantör till Vätternrundan

Flowlife blir officiell leverantör till Vätternrundan

 
 
27 May

Flowlife går in som ny partner till Vätternrundan och ska erbjuda massageprodukter till loppets deltagare. Samarbetet sträcker sig till 2024.

Till sommarens upplaga av Vätternrundan kommer deltagarna kunna värma upp, återhämta sig och få massage längs med banan med hjälp av marknadens bästa massageprodukter. Detta tack vare ett nytt samarbetsavtal med Flowlife, som blir officiell leverantör av massageprodukter till Vätternrundans lopp.

– Massage före, under och efter en motionsutmaning är en viktig del av rörelseglädjen och att förebygga skador. Tillsammans med Flowlife hoppas vi fortsätta inspirera våra glada motionärer att prioritera just återhämtningen. Flowlifes kvalitativa och uppskattade massageprodukter passar bra in i vår portfölj, säger Jessica Nilsson, sponsoransvarig för Vätternrundan.

Tillsammans med Flowlife ska Vätternrundan inspirera deltagarna till att prioritera sin återhämtning för att förebygga skador.

– Vår mission är att erbjuda världsledande massageprodukter för uppvärmning, återhämtning och smärtlindring, för att man ska kunna göra mer av det man älskar, vilket gör samarbetet med världens största motionscykellopp Vätternrundan till en självklarhet, säger Alexander Hosby, presschef på Flowlife.

För ytterligare information:
Jessica Nilsson, sponsoransvarig på Vätternrundan, 070-278 60 95
Alexander Hosby, presschef på Flowlife, 073-563 82 67

Flowlife utvecklar landets ledande produkter inom kategorierna träning och återhämtning, för att ge fler möjligheten att prestera och återhämta sig på topp. Läs mer på flowlife.com

Våra partners

Vätternrundan skulle aldrig vara vad det är idag om det inte vore för våra fantastiska partners som delar vår passion för cykelsporten