Annons:

Canyon – toppbanner
 
vatternrundan.se > Nyheter<!--Partner--> > Shimano blir ny officiell partner till Vätternrundan

Shimano blir ny officiell partner till Vätternrundan

 
 
22 March

Vätternrundan har gjort klart med ännu en ny partner. I dagarna skrevs ett samarbetsavtal med Shimano – världsledaren på cykelkomponenter, som i år dessutom fyller 100 år.
– När deltagarna rullar fram mot startfållan i Motala är det minst sagt viktigt att cykeln är redo, något Shimano på bästa sätt kan bidra till, säger Oskar Sundblad, försäljnings- & marknadschef på Vätternrundan.

– Vätternrundan är en av de viktigaste samlingspunkterna för hela cykelsverige. Och efter ett märkligt år, med massor av inställda evenemang, vill vi självklart vara en del av cykelfesten och göra vårt yttersta för att cyklisterna ska få en riktigt bra helhetsupplevelse, säger Jonas Bjelkmark, marknadschef på Shimano Nordic.

Under Cykelveckan kommer Shimano finnas på plats vid start- och målområdet med mekaniker som är certifierade genom Shimano Service Center. Där kommer de att bistå Vätternrundans deltagare med service, kunskap och komponenter – något som Shimano numera också gör för de största proffsloppen, som neutral servicepartner till bland annat Tour de France och La Vuelta.

– Bra service är helt avgörande. Du kommer bara så långt med träningsdisciplin, sömn och kost – om din cykel inte är i lika fin form som du, kan hela satsningen kapsejsa. Vi räknar förstås med att alla kommer till Motala med nyservade cyklar, men skulle något oförutsett inträffa före start, så finns vi där som extra trygghet, säger Jonas Bjelkmark.

– Med Shimanos vision att realisera drömmar och få till livsstilsförändringar genom enastående cykelprodukter är vi övertygade om att vi tillsammans kan driva folkhälsan framåt, med cykeln som möjliggöraren, avslutar Vätternrundans försäljnings- & marknadschef Oskar Sundblad.

För ytterligare information:
Oskar Sundblad, försäljnings- & marknadschef på Vätternrundan, 070-360 14 56
Åsa Eriksson, PR- & kommunikationsansvarig Shimano Nordic, 070-270 65 30

Annons:

Canyon – toppbanner

Våra partners

Vätternrundan skulle aldrig vara vad det är idag om det inte vore för våra fantastiska partners som delar vår passion för cykelsporten