Annons:

CRC – toppbanner
 
vatternrundan.se > Nyheter<!--Partner--> > Guided Heroes ny officiell leverantör till Vätternrundan

Guided Heroes ny officiell leverantör till Vätternrundan

 
 
5 January

Vätternrundan har gjort klart med ännu en ny partner. Nyligen skrevs ett treårigt samarbetsavtal med Guided Heroes, som med proffstränaren Mattias Reck i spetsen kommer vara officiell leverantör av coachning och träningsprogram för Vätternrundan.

Här är de tjänster som Vätternrundan tillsammans med Guided Heroes erbjuder under 2021.

Digitalt träningsprogram
Cykla.se kan man gratis ta del av träningsprogram med mål att cykla Vätternrundan under 10, 12 och 15 timmar. Om man nytecknar ett abonnemang på Guided Heroes Analytics för specialpriset 99:-/mån får man även träningsprogrammen upplagda digitalt. Specialpriset behåller man även efter Vätternrundan. Rabattkod som används vid beställning på guidedheroes.se är analyticsvr2021

Vätternrundan x Guided Heroes Premium
Cyklister med sikte på att maximera sin prestation kan även beställa personlig träningsrådgivning Premium till specialpriset 995:- mån. Specialpriset behåller man även efter Vätternrundan. I erbjudandet ingår också en present som hämtas ut vi starten av loppet. Rabattkod som används vid beställning på guidedheroes.se är vr2021.

Vätternrundan x Guided Heroes Sub 9
Om du vill cykla tillsammans i en grupp för att ta dig i mål under 9 timmar har Guided Heroes tagit fram ett paket med startplats, cykeltröja, energipaket, träningsrådgivning av personlig coach och gemensamma träningsdagar.

Guided Heroes är ett svenskt coachingföretag för uthållighetstränare och deras idrottare. Genom att kombinera kunskap och kompetenta tränare med smidig teknik och nära samspel, anpassas Guided Heroes-coaching med personliga tränare för cyklister, löpare, längdskidåkare och triatleter, från nybörjare till elit. Beroende på hur mycket hjälp du vill ha, finns månadsabonnemang tillgängligt på tre olika nivåer.

Läs mer på www.guidedheroes.se

Annons:

CRC – toppbanner

Våra partners

Vätternrundan skulle aldrig vara vad det är idag om det inte vore för våra fantastiska partners som delar vår passion för cykelsporten