Annons:

Mekonomen – toppbanner (kampanjperiod 1, 2024)
 
vatternrundan.se > Nyheter > Halvvättern > Information om återbetalning

Information om återbetalning

 
 
20 April

UPPDATERAD: 2020-05-04
Nu är perioden för att välja hur du vill disponera din startavgift och din starttid över. På Mina Sidor kan du se aktuell status för ditt (eller dina) lopp, baserat på valet du tidigare gjort. Om du inte gjorde något aktivt val under perioden 20 april–3 maj kommer du automatiskt få tillbaka 50 % av den startavgift du har betalat, men du behåller inte din starttid 2021.

Har betalningsinformationen ändrats?
Om du har valt alternativet 50 % återbetalning (eller ej gjort något aktivt val) och betalningsinformationen ändrats sedan du betalade din startavgift kommer Vätternrundan att kontakta dig. Du kommer därefter att få fylla i aktuell betalningsinformation på Mina Sidor.

PUBLICERAD: 2020-04-20
Som vi tidigare informerat har Vätternrundans lopp 2020 tyvärr tvingats ställas in utifrån konsekvenserna av covid-19. Som anmäld deltagare till något av våra lopp behöver du därför välja vad du vill göra med din startavgift – och din starttid.

Vätternrundan betalar tillbaka 50 % av den startavgift du har betalat, utifrån de villkor om extraordinära omständigheter som vi beskriver på vår hemsida. Att vi har det villkoret beror på att vi behöver täcka våra fasta kostnader, för att kunna överleva och arrangera cykellopp även i framtiden.

Vi vet att många vill behålla sin starttid till 2021, för att slippa behöva anmäla sig igen. Om du vill behålla din starttid, kan du välja att flytta starttiden till nästa års lopp automatiskt. Då slipper du anmäla dig på nytt till 2021.

Många har också hört av sig och vill efterskänka hela startavgiften. Detta är vi väldigt tacksamma för.

Du har följande fyra alternativ att välja mellan:

1. Du får tillbaka 50 % av den startavgift du har betalat.

2. Du behåller din starttid och 50 % av din startavgift flyttas över till 2021. Med detta alternativ sker ingen återbetalning. Du bekräftar din anmälan genom att slutföra och betala resterande 50 % under perioden 1 juli–27 oktober 2020.

3. Du skänker hela din startavgift till Motala AIF Idrottsallians/Vätternrundan.

4. Du skänker hela din startavgift till Motala AIF Idrottsallians/Vätternrundan och behåller din starttid 2021. Du bekräftar din anmälan genom att slutföra och betala den ordinarie startavgiften för 2021 under perioden 29 oktober–15 november 2020.

Observera: Om du inte gör något aktivt val (under perioden 20 april–3 maj) får du automatiskt tillbaka 50 % av den startavgift du har betalat, men du behåller inte din starttid 2021.

Annons:

CRC – toppbanner (sommar 2024)

Våra partners

Vätternrundan skulle aldrig vara vad det är idag om det inte vore för våra fantastiska partners som delar vår passion för cykelsporten