vatternrundan.se > Nyheter > Vätternrundan > Oskar Sundblad ny försäljnings- och marknadschef för Vätternrundan

Oskar Sundblad ny försäljnings- och marknadschef för Vätternrundan

 
 
23 January

Oskar Sundblad har utsetts till ny försäljnings- och marknadschef för Vätternrundan. Oskar kommer närmast från IT-bolaget Aptic som operativ chef och har mångårig erfarenhet från olika ledande befattningar inom ICA.

– Det har varit ett mycket stort intresse för tjänsten. Nu är vi verkligen glada över att ha rekryterat Oskar Sundblad som har en gedigen erfarenhet av olika försäljnings- och marknadsuppdrag inom näringslivet, säger Vätternrundans vd Gunilla Brynell-Johansson.
– Oskar är en erfaren och duktig ledare och också väl insatt i den ideella sektorn, vilket är oerhört viktigt i det här uppdraget.

Oskar har under de senaste tre åren arbetat i en roll som operativ chef på IT-bolaget Aptic. Han har också mångårig erfarenhet från ICA, bland annat som försäljningschef på ICA Banken. Oskar är en flitig motionär, har cyklat Vätternrundan elva gånger och även genomfört En Svensk Klassiker.

– Jag ser med stor glädje fram emot att få jobba med Vätternrundan som försäljnings- och marknadschef, säger Oskar Sundblad.
– Det ska bli fantastisk roligt att utveckla Vätternrundan vidare och fördjupa samarbetet tillsammans med alla duktiga kollegor, ideella krafter och Vätternrundans samarbetspartner.

Oskar Sundblad bor i Fagersanna och kommer att tillträda tjänsten den 1 mars.

Ytterligare upplysningar lämnas av
Vätternrundans vd Gunilla Brynell-Johansson, tel. 0141-22 32 96
Oskar Sundblad, tel. 0703-601 456

Våra partners

Vätternrundan skulle aldrig vara vad det är idag om det inte vore för våra fantastiska partners som delar vår passion för cykelsporten