Annons:

CRC – toppbanner
 
vatternrundan.se > Nyheter<!--Vätternrundan--> > Ulrika Smith Svenstedt slutar som marknadschef för Vätternrundan

Ulrika Smith Svenstedt slutar som marknadschef för Vätternrundan

 
 
21 October

Efter nästan fem år som marknadschef för Vätternrundan står det nu klart att vår medarbetare Ulrika Smith Svenstedt vid årsskiftet kommer avsluta sitt uppdrag hos oss. Rekryteringsprocessen av en ny marknadschef för Vätternrundan är påbörjad och tjänsten ska vara tillsatt i början på 2020. Vi på Vätternrundan riktar vårt varmaste tack till Ulrika för dessa år och önskar henne ett stort lycka till i den nya tjänsten som Kommunikations-/Verksamhetschef på Östergötlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna.

Läs pressmeddelandet i sin helhet här (öppnas i ny flik)

Annons:

CRC – toppbanner

Våra partners

Vätternrundan skulle aldrig vara vad det är idag om det inte vore för våra fantastiska partners som delar vår passion för cykelsporten