Annons:

CRC – toppbanner (sommar 2024)
 
vatternrundan.se > Nyheter > Vätternrundan > Här är de nominerade till Vätternrundans pris Årets Idrottsprestation 2019

Här är de nominerade till Vätternrundans pris Årets Idrottsprestation 2019

 
 
18 October
Årets Idrottsprestation 2019

Vätternrundan har glädjen att få dela ut det lokala priset Årets Idrottsprestation i samband med Motalagalan 2019. Årets Idrottsprestation tilldelas den/de som har utvecklats positivt i sin idrott under året och lyckats nå resultat högt över förväntan. Det kan vara prestationer på alla nivåer – allt från klubbnivå upp till elitsammanhang. Det är den starka drivkraften som är avgörande!

Följande tre föreningar/personer är nominerade till priset Årets Idrottsprestation 2019.

IFK Motala Bandy
IFK Motala Bandy har under den gångna säsongen visat prov på att man med en fantastisk gruppdynamik kan övervinna det mesta. Genom att starta upp säsongen med träning på allmänhetens åkning i Mjölby, på grund av problem med kylanläggningen på K-Bygg Arena, till att ta sig till kvartsfinal i elitserien. Det tyder på vilja, hängivenhet och att tro kan försätta berg.

Dribbla United
Dribbla United är förutom att vara ett framgångsrikt lag inom den växande sporten Futsal även ett föredöme i hur de arbetar med integrationsfrågor. Man anordnande bland annat en cup på Eköns näridrottsplats för att skapa möten mellan olika människor och kulturer där ungdomarna håller till. Dribbla United valde spontant att agera hejarklack till MAIF FK under vinterns inomhusfotbollsturnering Boren Cup trots att de själva åkt ur turneringen.

Johanna Eriksson
Johanna Eriksson har under året haft flera framskjutna placeringar. Höjdpunkterna bland säsongens prestationer är en seger i Stockholm Halvmaraton, ett prydligt personligt rekord i Barcelona Marathon, en tredje plats på 10 000 m i SM, uttagen i landslaget på 10 000 m på Finnkampen där hon kom in på en fin tredjeplats samt en 4:e plats i Lidingöloppet. Johanna har under 2019 även varit en Ascis frontrunner rörelseambassadör.

Annons:

Mekonomen – toppbanner (kampanjperiod 1, 2024)

Våra partners

Vätternrundan skulle aldrig vara vad det är idag om det inte vore för våra fantastiska partners som delar vår passion för cykelsporten