Annons:

CRC – toppbanner
 
vatternrundan.se > Nyheter<!--Vätternrundan--> > Utveckling av Vätternrundans arrangemang

Utveckling av Vätternrundans arrangemang

 
 
19 September

Vi på Vätternrundan strävar efter att ständigt höja upplevelsen av våra arrangemang, inte minst genom ännu säkrare och tryggare lopp. Gedigna externa och interna utvärderingar görs kontinuerligt och ett område som tydligt identifierats med utvecklingsbehov är sträckningen vid norra Vättern. Detta i kombination med att en omfattande ombyggnad kommer att ske av riksväg 50 gör att arbetet pågår för att hitta en alternativ bansträckning. Det kan bli verklighet redan 2020, vilket förutom en höjning av säkerhetsnivån också skulle innebära en viss förlängning av banan. I dagsläget bearbetas flera olika alternativ tillsammans med bland annat Trafikverket. Vi kommer löpande hålla våra deltagare och andra berörda informerade.

Annons:

Wahoo – toppbanner (kampanjperiod 2, 2024)

Våra partners

Vätternrundan skulle aldrig vara vad det är idag om det inte vore för våra fantastiska partners som delar vår passion för cykelsporten