Annons:

Mekonomen – toppbanner (kampanjperiod 1, 2024)
 
vatternrundan.se > Nyheter > MTBVättern > Anmälan till Vätternrundan 2020 öppnar redan 17 juni

Anmälan till Vätternrundan 2020 öppnar redan 17 juni

 
 
22 May

Om bara några veckor ska tiotusentals cyklister kämpa sig igenom Vätternrundan 300 km och de andra loppen under Cykelveckan. Och i år bjuder Vätternrundan på en nyhet för alla som vill anmäla sig för en ny utmaning direkt efter sitt lopp.
– I år öppnar vi anmälan till nästa års lopp på måndagen efter Cykelveckan, säger Vätternrundans marknadschef Ulrika Smith Svenstedt.

Tidigare har anmälningarna till Vätternrundans lopp öppnat först i september och oktober, en tid på året då cykling inte står högst på agendan för många. Men i år behöver ingen vänta till hösten med att anmäla sig till Vätternrundans lopp. Redan måndagen den 17 juni, direkt efter Vätternrundan 300 km, öppnar anmälan och intresseanmälan till nästa år.

– Vi vill ta vara på euforin många cyklister känner efter loppet. Många känner direkt efter målgång att de vill uppleva samma känsla igen och vi vill ge dem möjlighet att ta vara på den och inte behöva vänta ända till hösten. Dessutom finns det de som är medföljande eller åskådare som själva blir peppade på utmaningen och det ska vi självklart främja.

– Sommaren är cykelsäsongens högtid och att kunna anmäla sig till våra lopp då känns som en självklarhet, säger Ulrika Smith Svenstedt.

Från och med den 17 juni går det alltså anmäla sig till Halvvättern, Tjejvättern, Vätternrundan 100 km och MTB-Vättern för 2020. Till Vätternrundan 300 km, och för förbokade grupper, öppnar intresseanmälan samma datum.

– En intresseanmälan till Vätternrundan 300 km behövs för att kunna anmäla sig den 23 oktober då huvudanmälan öppnar, säger Ulrika Smith Svenstedt.

Annons:

Mekonomen – toppbanner (kampanjperiod 1, 2024)

Våra partners

Vätternrundan skulle aldrig vara vad det är idag om det inte vore för våra fantastiska partners som delar vår passion för cykelsporten