Annons:

Mekonomen – toppbanner (kampanjperiod 1, 2024)
 
vatternrundan.se > Nyheter > Vätternrundan > Vätternrundan söker projektledare!

Vätternrundan söker projektledare!

 
 
22 December

Vill du bli en del av vårt team på Vätternrundan? Vill du arbeta med världens största motionsarrangemang inom cykel? Vill du vara med och leda utvecklingen inom cykling och få fler att cykla, då ska du söka detta jobb! Vi söker nu en projektledare med inriktning mot arrangemang.

Din arbetsdag
Som senior projektledare hos oss kommer du att bli involverad i det mesta! Du kommer att få arbeta i projektform kring alla våra arrangemang, med målet att göra oss ännu mer strukturerade, effektiva och detta ska i sin tur gynna våra arrangemang och kunder. Exempel på projekt som du kommer att bli involverad i är Cykelveckan, Vättern Bike Games, nya arrangemang, En Svensk Klassiker, mässor, integration, sponsorer etc.

Ditt uppdrag blir att ta fram kort- och långsiktiga projektplaner som är övergripande och realistiska. Du ska integrera kort – och långsiktiga mål med helhetsbilden, och du följer upp projekten så att de fortskrider framåt gentemot våra mål och samordnar resurser utifrån det. Din roll innebär att förmedla information och hålla andra informerade, tydligt och enkelt både muntligt och skriftligt, vilket kräver god kommunikationsförmåga. Tjänsten innebär hög nivå av samarbete och samverkan, för att få projektgrupperna att fungera optimalt och nå sina mål. Tjänsten innehåller strategiska inslag, men är ytterst operativ.

Vi söker
dig som har en god erfarenhet av projektstyrning, gärna mot evenemang eller tjänstebranschen. Du har en eftergymnasial utbildning och kan ha formella meriter mot projektledning. Vi lägger dock större vikt vid dina erfarenheter och personliga egenskaper, än formella meriter. Du har en hel verktygslåda att ta till gällande projektledning, som du gärna använder i denna roll.

Som person gillar du att ta täten och få verka i en koordinerande roll. Du har god förmåga till planering och struktur. Din personlighet kommer till sin rätt i denna utåtriktade roll, med god samarbets- och kommunikationsförmåga, du inser värdet av goda relationer. Du använder gärna den senaste tekniken för att driva dina projekt. Sist men inte minst behöver du ha körkort, samt goda kunskaper i svenska och engelska i denna roll.

Vad erbjuder vi?
Vätternrundan arrangeras av Motala AIF idrottsallians och vi erbjuder en unik tjänst som bidrar till Hälsa, Utmaning och Gemenskap. Sist men inte minst främjar Vätternrundan intresset för cykling som motionsform! För rätt person finns stora möjligheter att få vara med och påverka utvecklingen på Vätternrundan. Vi är 10 engagerade medarbetare som ser fram emot att välkomna dig till vårt team!

Är du intresserad?
Om du vill veta mer, hör av dig till Rekryteringskonsult Johanna Andersson på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på dina frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt hos Vätternrundan. Du kan nå mig på mail johanna.andersson@eissrekrytering.se eller 0702-72 62 66. Vi önskar tillsätta tjänsten i slutet på januari, så sök tjänsten omgående. Den sista ansökningsdagen är den 13 januari, intervjuer sker löpande.

Läs mer och ansök här!

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår specialistkompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Annons:

CRC – toppbanner (sommar 2024)

Våra partners

Vätternrundan skulle aldrig vara vad det är idag om det inte vore för våra fantastiska partners som delar vår passion för cykelsporten