Annons:

Stadium – toppbanner (2024)
 
vatternrundan.se > Nyheter<!--Okategoriserade--> > De nominerade till Vätternrundans pris ”Årets Idrottsprestation” 2017

De nominerade till Vätternrundans pris ”Årets Idrottsprestation” 2017

 
 
19 October

Vätternrundan har glädjen att få dela ut pris till årets Idrottsprestation under Motalagalan 2017. Följande personer är nominerade.

Maja Nilsson
Maja har genom fantastiska insatser under 2017 med såväl JEM-brons, SM-brons, JSM-guld och senast, ett bejublat och framgångsrikt deltagande i Finnkampen, visat att hon nu är väl etablerad i höjdhoppstoppen. Hennes driv och engagemang att ständigt prestera imponerar.

Vasco Vilaca
Vascos prestationer inom triathlon, med bl.a. ett JVM-silver och ett JEM-guld, imponerar på många sätt. Att flytta från Portugal till Sverige för att gå Triathlongymnasium visar på en fantastisk drivkraft.

Kevin Jönsson
Kevin är redan som 13-åring svensk ungdomsmästare i wakeboard. Efter en flytt hem från Thailand till Motala sker nu mycket av träningen i Fagersta, 22 mils enkel resväg. Det visar på en imponerande träningsvilja och engagemang.

Annons:

Enervit – toppbanner (kampanjperiod 1, 2024)

Våra partners

Vätternrundan skulle aldrig vara vad det är idag om det inte vore för våra fantastiska partners som delar vår passion för cykelsporten