Annons:

CRC – toppbanner (sommar 2024)
 
vatternrundan.se > Nyheter > MTBVättern > Oakley ny officiell partner till Vätternrundan

Oakley ny officiell partner till Vätternrundan

 
 
21 April
Oakley

Det amerikanska glasögonföretaget Oakley är ny officiell partner för Vätternrundan 2017.
– Oakley passar vår profil och är ett starkt tillskott i vår mix av samarbetspartners, säger Ulrika Smith Svenstedt, marknadschef för Vätternrundan.

Avtalet mellan Vätternrundan och Oakley löper över ett år, men intentionen från båda parter är att samarbetet ska sträcka sig åtminstone över de närmaste tre åren. Samarbetet innebär att Oakley blir Vätternrundans officiella branschpartner inom segmentet sportglasögon.

– Oakley är ett av världens ledande varumärke när det gäller sportglasögon, säger Ulrika Smith Svenstedt, och för Vätternrundan är det en perfekt partner. Vi är världens största motionslopp på cykel och vill samarbeta med världsledande kvalitetspartners.

– Samtidigt har Oakley ett brett spektra av produkter som passar alla typer av cyklister. Precis på samma sätt som Vätternrundan är ett lopp för alla, från eliten till vardagsmotionären.

Som en del av samarbetet kommer Oakley visa upp sina produkter under cykelveckan på olika sätt.

– För Oakley är ett samarbete med Vätternrundan ett naturligt steg, eftersom företagets grund ligger i cykelvärlden, säger William Galimberti, EMEA Events and Sports Marketing Manager.

För ytterligare information:
Ulrika Smith Svenstedt, marknadschef Vätternrundan, 0141-22 32 95

About Oakley, Inc.
Established in 1975 and headquartered in Southern California, Oakley is one of the leading product design and sport performance brands in the world. The holder of more than 600 patents, Oakley is a culture of creators, inventors, idealists and scientists obsessed with using design and innovation to create products and experiences that inspire greatness. This philosophy has made Oakley one of the most iconic and inimitable brands on the market, with products that world-class athletes around the globe depend on to compete at the highest level possible. Oakley is known for its High Definition Optics®, which feature unparalleled optical clarity and precision along with impact resistance and UV protection, incorporated into all of the brand’s sun, prescription eyewear and premium goggles. Oakley extended its position as the world’s leading sports eyewear brand into apparel and accessories. Oakley has men’s and women’s product lines that appeal to Sports Performance, Active and Lifestyle consumers. Oakley is a subsidiary of Luxottica Group.

Additional information is available at www.oakley.com.

Annons:

Mekonomen – toppbanner (kampanjperiod 1, 2024)

Våra partners

Vätternrundan skulle aldrig vara vad det är idag om det inte vore för våra fantastiska partners som delar vår passion för cykelsporten