vatternrundan.se > Nyheter > Vätternrundan > Möjlighet att cykla Vätternrundan 2017

Möjlighet att cykla Vätternrundan 2017

 
 
7 April

Antalet deltagare i En Svensk Klassiker (Engelbrektsloppet, Öppet Spår, Vasaloppet, Vätternrundan, Vansbrosimningen och Lidingöloppet) blir fler och fler. Det visar sig också att man som deltagare planerar tidigare, fler väljer att anmäla sig till respektive lopp vid ordinarie anmälningstillfället. Detta innebär att Vätternrundan nu kan erbjuda 300 platser i Vätternrundan 300 km, platser som varit reserverade till efter Vasaloppet som klassikerplatser. Tillgängliga tider är i startgrupperna mellan 22.30 – 00.22.

– Vi är mycket glada över att kunna erbjuda dessa platser då vi vet att det är många ytterligare som vill delta i vårt lopp. Det är också roligt att se hur antalet klassikerdeltagare ständigt ökar, säger Gunilla Brynell-Johansson, vd för Vätternrundan.

Platserna släpps måndag 10 april kl. 9.00Mina Sidor och som vanligt har man fem (5) helgfria dagar på sig att betala efter att man gjort sin anmälan. Gå in redan nu och skapa ett konto på Mina Sidor om du inte gjort det tidigare, då går anmälan snabbt och lätt.

Våra partners

Vätternrundan skulle aldrig vara vad det är idag om det inte vore för våra fantastiska partners som delar vår passion för cykelsporten