Annons:

Mekonomen – toppbanner (kampanjperiod 1, 2024)
 
vatternrundan.se > Nyheter > Vätternrundan > Thule ny officiell partner till Vätternrundan

Thule ny officiell partner till Vätternrundan

 
 
26 January

Vätternrundan har gjort klart med ännu en ny partner. Nyligen skrevs ett treårigt samarbetsavtal med Thule, världsledande tillverkare av cykelhållare.
– Vi är mycket glada över att få in Thule som officiell partner, säger Ulrika Smith Svenstedt, marknadschef för Vätternrundan.

Thule utvecklar och tillverkar cykelhållare och en mängd andra produkter som gör det enkelt och säkert att ta med sig det man behöver när man lever ett aktivt liv. Samarbetet med Vätternrundan innebär att företaget kommer att bidra med kunskap om säkra transporter av cyklar. Thule deltar bland annat på Vätternrundans eventområde under cykelveckan.

– Thule ska fungera som ett bollplank för Vätternrundans ambassadörer och utbilda våra andra cyklister i hur man transporterar sin cykel på ett bra och säkert sätt, säger Ulrika Smith Svenstedt. På Vätternrundan är vi mycket glada över det nya samarbetet. Det betyder att vi får in en välkänd partner och ett starkt varumärke inom det här området.

– Thule är världsledande på cykelhållare – och älskar cyklar och cykling, säger Mattias Svernedal, säljansvarig för Sverige. Vi drivs av att underlätta för människor att leva ett aktivt liv, oavsett var de befinner sig och vart de är på väg. För cyklisterna i Vätternrundan är det A och O att kunna transportera cykeln till och från loppet på ett smidigt och säkert sätt, vilket gör Thule till en stolt och självklar partner.

För ytterligare information:
Ulrika Smith Svenstedt, marknadschef Vätternrundan, 0141-22 32 95
Mattias Svernedal, säljansvarig för Sverige, 040-635 90 58

Varumärket Thule etablerades 1942. Under mottot Bring your life™ erbjuder Thule globalt ett brett sortiment av premiumprodukter som gör det möjligt för aktiva människor att ta med sig sin packning, utrustning och sina barn på ett säkert, enkelt och snyggt sätt. Thule erbjuder bland annat cykelhållare, takräcken och takboxar, väskor och ryggsäckar, barnrelaterade produkter som cykelbarnstolar och multifunktionella barnvagnar. Produkterna säljs på fler än 139 marknader över hela världen. Thule är det största varumärket inom Thule Group.

Läs mer på www.thule.com

Annons:

CRC – toppbanner (sommar 2024)

Våra partners

Vätternrundan skulle aldrig vara vad det är idag om det inte vore för våra fantastiska partners som delar vår passion för cykelsporten