vatternrundan.se > Nyheter<!--Okategoriserade--> > Vätternrundan uppmanar till insamling och auktionerar ut sin ”hjulgran” i Musikhjälpen

Vätternrundan uppmanar till insamling och auktionerar ut sin ”hjulgran” i Musikhjälpen

 
 
14 December

#växlauppförbarnen

 

I år väljer Vätternrundan att bidra med 5000 kr till insamlingsbössan #växlauppförbarnen i Musikhjälpen. Samtidigt utmanas samarbetspartners, funktionärer och alla cykelentusiaster att vara med och buda på Vätternrundans konstverk ”hjulgranen” på Tradera. Pengarna som samlas in går till kampen för att barn i krig ska ha rätt att gå i skolan.

– Vi på Vätternrundan vet hur långt ett brinnande engagemang och stort hjärta kan leda, och hur stor skillnad det kan göra. Så detta är ett sätt för oss att ta hjälp av alla våra fantastiska funktionärer, cyklister och partners för att komma ett steg närmre en verklighet där barn i krig har rätt att gå i skolan, säger Ulrika Smith Svenstedt, marknadschef på Vätternrundan.

Var med och bidra:
Insamlingsbössan #växlauppförbarnen
Traderas auktion av ”hjulgranen”

Våra partners

Vätternrundan skulle aldrig vara vad det är idag om det inte vore för våra fantastiska partners som delar vår passion för cykelsporten