vatternrundan.se > Nyheter<!--Vätternrundan--> > Vätternrundancyklister erbjuds skräddarsydda träningsmöjligheter med Aktivitus

Vätternrundancyklister erbjuds skräddarsydda träningsmöjligheter med Aktivitus

 
 
1 December

aktivitus_

 

Alla cyklister har olika förutsättningar och det är inte alltid som generella träningsprogram fungerar. Det är en av anledningarna till att Vätternrundan har tagit fram en ny träningsmöjlighet i samarbete med testkliniken Aktivitus och webbplattformen Peppster.

I upplägget ingår en individuell träningsplan, tester och coachning som utgår från den enskilda individens egenskaper och livspussel. Man kommer att genomföra fysiologiska tester på Aktivitus och sedan tas ett program fram för den enskilda cyklisten, med träning och genomförande fram till målet i Motala.

– På Aktivitus träffar vi dagligen motionärer med ambitionen att ta sin cykelträning till en ny nivå. Självklart förknippar vi oss också gladeligen med ett välrenommerat varumärke som Vätternrundan och känner att organisationen har ett framåtsträvande tänk likt vårt, säger Sara Lundqvist, vd på Aktivitus.

Navet i träningen kommer att vara den webbaserade plattformen Peppster, där cyklisten och coachen arbetar med träningen och förberedelserna.
– Detta är en jättemöjlighet för oss att få jobba med ett så stort varumärke och dela våra kärnvärden som hälsa, motion och sport. Trenden just nu går mot att inte bara köpa en fin cykel och träna hårt sista månaden, utan man vill ha en helårsupplevelse, säger Fredrik Carlén, vd på Peppster.

Väl i Motala kommer man att få ta del av VIP-access och extra service.
– Vi vill skapa mervärde för de cyklister som vill ha stöd inför, under och efter sitt lopp. Oavsett om det är Tjej-, Halv-, MTB-Vättern eller Vätternrundan, säger Ulrika Smith Svenstedt, marknadschef på Vätternrundan.

Tjänsten kommer att kosta 1 900 kronor i månaden och i det ingår fysiologiska tester med uppföljning, kontinuerlig coachning och träningsplanering via appen Peppster samt sistaminuten-coachning på plats under Vätternrundan i ett VIP-tält. Anmälan görs på Cykla.se och då antalet platser är begränsade kommer principen först till kvarn tillämpas.

För ytterligare information:
Ulrika Smith Svenstedt, marknadschef Vätternrundan, 0141-22 32 95
Sara Lundqvist, vd Aktivitus, 010-130 93 51
Fredrik Carlén, vd Peppster, 070-239 25 29

aktivitus_logo

 

 

Våra partners

Vätternrundan skulle aldrig vara vad det är idag om det inte vore för våra fantastiska partners som delar vår passion för cykelsporten