Annons:

Carlsberg – toppbanner (sommar 2024)
 
vatternrundan.se > Nyheter<!--Vätternrundan--> > Shimano ny officiell partner till Vätternrundan

Shimano ny officiell partner till Vätternrundan

 
 
21 October

shimano_

 

Vätternrundan vässar nu ytterligare servicen till cyklisterna i loppen.
– Vi strävar efter att bli bättre hela tiden. Nu har vi slutit ett treårsavtal med Shimano som bland annat innebär att företaget utbildar vår depåpersonal, säger Ulrika Smith Svenstedt, marknadschef på Vätternrundan.

Avtalet mellan Vätternrundan och Shimano innebär att företaget blir officiell branschpartner till Vätternrundan inom cykelservice.

– Shimano är världsledande på cykelkomponenter och cykelservice – ett företag som passar perfekt i vår struktur, fortsätter Ulrika Smith Svenstedt.

Under evenemangen kommer det att finnas ett officiellt Shimano servicecenter i start- och målområdet i Motala. Avtalet mellan Vätternrundan och Shimano innebär också att företaget tipsa deltagarna om hur de förbereder sig för sin runda på bästa sätt.

– Att vi kommit överens med Shimano känns jättekul. De tillför kunskap och kompetens som ökar upplevelsen och kvalitén för våra deltagare och funktionärer, säger Ulrika Smith Svenstedt, marknadschef på Vätternrundan.

– Att Vätternrundan väljer Shimano Service Center som servicepartner för kommande arrangemang är otroligt spännande. Jag är övertygad om att det här ett samarbete som ökar upplevelsen för alla deltagare de kommande åren, säger Rikard Ohlsson från Team Shimano.

För ytterligare information:

Ulrika Smith Svenstedt, marknadschef Vätternrundan, 0141-22 32 95

Rikard Ohlsson, Team Shimano, 070-723 97 23

shimano_logga

 

 

Annons:

Wahoo – toppbanner (kampanjperiod 2, 2024)

Våra partners

Vätternrundan skulle aldrig vara vad det är idag om det inte vore för våra fantastiska partners som delar vår passion för cykelsporten