vatternrundan.se > Nyheter<!--Tjejvättern--> > ​ICA blir officiell loppvärd för Tjejvättern

​ICA blir officiell loppvärd för Tjejvättern

 
 
8 June

Vätternrundan och ICA har slutit ett tre-årigt avtal där ICA går in som officiell loppvärd för Tjejvättern.
Detaljhandelsjätten ICA arbetar redan med stora idrottsarrangemang och passar perfekt in i arrangörens struktur.

– Det känns jättekul att vi har kommit överens med ICA. De är redan en partner till En Svensk Klassiker och har lång och god erfarenhet av att jobba med stora evenemang. Vi är övertygade om att ICA tillsammans med oss kan bidra till att förhöja upplevelsen för deltagarna och leda utvecklingen framåt, säger Ulrika Smith Svenstedt, marknadschef på Vätternrundan.

Avtalet är på tre år och båda parterna räknar med ett givande och långsiktigt samarbete.

– Mat är en naturlig del av en hälsosam livsstil. Vi på ICA har under en tid stöttat ”En Svensk Klassiker” och tillsammans med dem byggt upp ICA-klassikern. Nu tar vi nästa steg för att tillsammans med Vätternrundan ytterligare bidra till ökad folkhälsa. Det känns som en fantastisk möjlighet för oss att få vara med och stötta Vätternrundan och att vara loppvärd för Tjejvättern, säger Teddy Falkenek, ansvarig för Samhällsengagemang och sponsring på ICA Sverige AB.

Våra partners

Vätternrundan skulle aldrig vara vad det är idag om det inte vore för våra fantastiska partners som delar vår passion för cykelsporten