Annons:

Mekonomen – toppbanner (kampanjperiod 1, 2024)
 

Get inspired!

 
 
5 April

get inspired

Vätternrundan finns på plats under Get Inspired på Stadium Sisjön, Stadium Svågertorp och Stadium Boländerna. Då har ni möjlighet att ställa frågor om allt ni vill veta vad rör loppen eller cykling i allmänhet. Träningspasset genomförs av Vätternrundan tillsammans med en lokal cykelklubb. Anmälan görs på länken nedan, välkommen!
http://stadium.se/vätternpass

Begränsat antal platser. Under passet går man igenom vad gruppcykling är, pratar säkerhet och kör ett pass tillsammans på ca 120 min. Träningspasset utgår från respektive butik med start och mål utanför butiken. Samling 10.00

Annons:

Mekonomen – toppbanner (kampanjperiod 1, 2024)

Våra partners

Vätternrundan skulle aldrig vara vad det är idag om det inte vore för våra fantastiska partners som delar vår passion för cykelsporten