Annons:

CRC – toppbanner (sommar 2024)
 
vatternrundan.se > Nyheter > Vätternrundan > GUNILLA BRYNELL NY VD FÖR MAIF IDROTTSALLIANS OCH VÄTTERNRUNDAN

GUNILLA BRYNELL NY VD FÖR MAIF IDROTTSALLIANS OCH VÄTTERNRUNDAN

 
 
22 February

gunilla3

Gunilla Brynell-Johansson har utsetts till ny VD för MAIF Idrottsallians och Vätternrundan. Gunilla är idag HR-chef inom Swedbanks östra region och har lång erfarenhet av ledande positioner inom banken. Hon är ledamot av Vätternrundans styrelse sedan den bildades 2012 och är för närvarande t.f. ordförande i styrelsen.

– Det har varit ett mycket stort intresse för tjänsten och vi är glada över att ha kunna rekrytera en så erfaren och omvittnat duktig ledare som Gunilla Brynell, säger MAIF IA:s ordförande Johan Andersson. Gunilla har erfarenhet både från näringslivet och den ideella sektorn vilket är oerhört viktigt i det här jobbet.

Gunilla Brynell har varit bankchef inom Swedbank på flera olika platser och var bland annat chef för Motalakontoret fram till 2015. Hon är också en flitig motionär och har cyklat 6 Vätternrundor och även genomfört En Svensk Klassiker och är nu på väg mot sin andra klassiker.

– Jag ser med stor entusiasm fram emot att få jobba med Vätternrundan som VD, säger Gunilla Brynell. Det ska bli spännande att få vara med och fortsätta att utveckla Vätternrundan och visa på sambandet mellan träning och goda prestationer i arbetet och på andra områden. Att jobba i en organisation som drivs i mångt och mycket av ideella krafter känns också stimulerande.

Gunilla Brynell bor i Väderstad strax utanför Motala och kommer att tillträda sin tjänst i mitten av maj.

Ytterligare upplysningar lämnas av
MAIF IA:s ordförande Johan Andersson, tel. 070-559 16 18
Gunilla Brynell-Johansson tel. 0141-22 32 96

Annons:

Mekonomen – toppbanner (kampanjperiod 1, 2024)

Våra partners

Vätternrundan skulle aldrig vara vad det är idag om det inte vore för våra fantastiska partners som delar vår passion för cykelsporten