vatternrundan.se > Nyheter<!--Vätternrundan--> > ​Vätternrundan inleder samarbete med Trip on Sport

​Vätternrundan inleder samarbete med Trip on Sport

 
 
4 February

Vätternrundan och researrangören Trip on Sport har hittat en samarbetsform för att kunna erbjuda Cykelsverige högkvalitativa träningsläger och att samtidigt höja kunskapsnivån kring cykling.

– Vi är oerhört stolta och glada att Vätternrundan valt att samarbeta med Trip on Sport som researrangör.
Vårt personliga engagemang och våra ledares passion för cykelsporten vilar på samma stadiga värdegrund som Vätternrundans, där säkerhet, hälsa, gemenskap och utmaning är viktiga hörnstenar.” säger Fredrik Jansson, grundare och VD i Trip on Sport AB.

Trip on Sport kommer som partner till Vätternrundan att arrangera träningsläger och tillsammans med Vätternrundan stå som garant för att dessa håller högsta kvalitet. Lägren kommer att bli i form av cykelresor till framför allt Mallorca men också weekendläger på olika platser i Sverige.

Vätternrundan och Trip on Sport delar visionen och önskan om att lyfta nivån på cykelkunskapen och träningskvaliteten bland svenska cykelmotionärer. Samarbetet ger ännu större möjlighet att nå ut och att utveckla detta.

Precis som de tidigare Vätternlägren kommer resorna med Trip on Sport att ha grupper på alla nivåer, oavsett om man kommer som elitcyklist eller precis upptäckt tjusningen med cykelsporten. Kompetenta och erfarena ledare lyfter cyklisten till att nå sina personliga mål och mer därtill.

– Vi är glada över samarbetet med Trip on Sport för att kunna erbjuda våra deltagare ytterligare högklassiga lägermöjligheter för alla, säger Ulrika Smith Svenstedt, marknadschef Vätternrundan.

Trip on Sport är ledande aktör i Sverige inom cykelresor med resepaket som inkluderar allt från flygbiljett, kost och logi till föreläsningar och träningsarrangemang specialiserade för cyklister på alla nivåer. Kunderna är cykelmotionerande män och kvinnor mellan 35 -75 år. Sedan 2006 har man drivit sidan Cykelklubben.se.
Trip on Sport arrangerar det fina motionsloppet Sundstrampet i Helsingborg tillsammans med Helsingborgs stad sedan 2011.

Våra partners

Vätternrundan skulle aldrig vara vad det är idag om det inte vore för våra fantastiska partners som delar vår passion för cykelsporten