vatternrundan.se > Nyheter > Vätternrundan > Vätternrundan söker en VD med stort engagemang!

Vätternrundan söker en VD med stort engagemang!

 
 
30 November

Hur ser din arbetsdag ut?

Som VD är ditt övergripande uppdrag att företräda Vätternrundan och Motala AIF Idrottsallians, stärka varumärket och leda arbetet framåt i detta. Du verkar som ambassadör för Vätternrundan i en mängd olika sammanhang och kommunicerar med många olika intressenter. Rollen innebär samverkan med myndigheter, kommuner och den ideella verksamheten kring arrangemangen. Vidare ingår ett stort nätverkande i rollen och att företräda Vätternrundan i näringslivet och idrottsvärlden, lokalt som internationellt.

Dina arbetsuppgifter som VD mer i detalj:

  • VD för Vätternrundan, Motala AIF IA och Motala Idrottspark AB
  • Adjungerad och föredragande ledamot i Vätternrundans styrelse, i Motala AIF Idrottsalliansstyrelse och Verkställande utskott samt i styrelsen för Motala Idrottspark AB
  • Leder, planerar, utvecklar och kontrollerar verksamheten i enlighet med styrelsens fastställda mål och strategier
  • Ansvarar för verksamhetens resultat
  • Övergripande personalansvar för tre personer i ledningsgruppen

Ditt uppdrag som VD är att sträva efter de mål som är satta för verksamheten, här i ingår att attrahera och öka antalet motionärer som tar del av arrangemangen. I målen ingår också att utveckla säkerheten, hållbarheten och helhetsupplevelsen kring Vätternrundan. Ditt uppdrag som VD innehåller ett stort mått av omvärldsanalys, gällande trender, koncept och upplevelser inom idrottsrörelsen och att se till att Vätternrundan ligger i täten för den utvecklingen.

Vem trivs här?

Vi söker dig som har en förståelse för ideellt arbete och kombinationen med kommersiellt arbete. Du har kunskap om och erfarenhet av idrottsrörelsen, ekonomi och marknad. Du har mycket god erfarenhet av ledarskap och personalansvar. Vi ser också att du har tidigare vana att hantera medier, event och sponsorrelationer. Du talar god svenska och engelska, har goda kunskaper i Microsoft office samt körkort.

Som person är du utvecklingsorienterad, kommunikativ och med god förmåga till att skapa motivation och tillföra energi till verksamheten. Du kan visa passion och genom gott samarbete skapa målfokus i organisationen. Vidare är det viktigt att du är resultatorienterad, affärsdriven och har entreprenörstänk.

Vad erbjuder vi?

Vätternrundan erbjuder en unik tjänst som bidrar till Hälsa, Utmaning och Gemenskap. Sist men inte minst främjar Vätternrundan intresset för cykling som motionsform! För rätt person finns stora möjligheter att få vara med och utforma framtiden för Vätternrundan.

I denna rekrytering samarbetar vi med Adecco. Adecco är världens största HR-partner med tjänster inom rekrytering, bemanning, omställning och utveckling. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se

Adecco

Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt, dock senast den 13 december. Tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden.

Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta
Rekryteringskonsult Catrine Wikström på tel: 023-70 55 94, catrin.wikström@adecco.seeller Rekryteringskonsult Johanna Andersson på tel: 011-191838 ellerjohanna.andersson@adecco.se

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Adeccos Kandidatsupport på
tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka!

Annonsen i sin helhet och ansökningsformulär hittar du här!

Våra partners

Vätternrundan skulle aldrig vara vad det är idag om det inte vore för våra fantastiska partners som delar vår passion för cykelsporten