vatternrundan.se > Nyheter<!--Vätternrundan--> > ANMÄLAN ÖPPNAR 4 NOVEMBER, 19.00!!

ANMÄLAN ÖPPNAR 4 NOVEMBER, 19.00!!

 
 
3 November

Oavsett om du går till Mina Sidor eller vatternrundan.se så kommer du kl 19.00 den 4:e november att dirigeras till en temporär anmälningssida. Där hittar du ett fält för att klistra in din anmälningskod (12 tecken), en knapp för att skicka sin anmälan och en knapp för att ”Hämta min anmälningskod”. Den sista knappen använder du om du mot förmodan inte har din anmälninskod redo och får där uppge ditt födelsedatum och e-postadress och får sedan koden på mailen.

Men vi rekommenderar dig starkt att hämta koden på Mina Sidor innan kl 12.00 den 4:e då vi tillfälligt stänger Mina Sidor till 09.00 den 5:e november.

På anmälningsdagen ska du klistra in din kod och trycka på knappen så fort som möjligt. Om du får en plats kommer du inom 24h få ett mail som uppmanar dig att betala din plats inom 5 arbetsdagar för att bekräfta din plats. Gör du inte det kommer din plats att gå tillbaka till kölistan.

Får du ingen plats placeras du i kölistan i den ordning du kom in med din anmälan. Om platser skulle frigöras kommer de tillsättas från kölistan uppifrån.

Skaffa din anmälningskod före 12.00 den 4:e november!

DU MÅSTE HA en anmälningskod redo den 4:e november om du inte ingår i en grupp och din gruppledare eller annan person har tagit på sig att anmäla gruppen.
Anmälningskoden hämtar du på Mina Sidor genom att göra en intresseanmälan och den måste du ha gjort innan 12.00 den 4:e november då vi stänger Mina Sidor.
Om du har glömt dina inloggningsuppgifter till Mina Sidor eller om du är osäker på om du finns i vårt register kan du enklast ringa in till oss på 0141 22 32 90 för att få nya uppgifter skickade till dig.

Våra partners

Vätternrundan skulle aldrig vara vad det är idag om det inte vore för våra fantastiska partners som delar vår passion för cykelsporten