vatternrundan.se > Nyheter > Halvvättern > Vätternrundan och Team Sportia Event går skilda vägar

Vätternrundan och Team Sportia Event går skilda vägar

 
 
31 July

PRESSMEDDELANDE

Vätternrundan och Team Sportia Event går skilda vägar

Efter tio framgångsrika år avslutas samarbetet mellan Vätternrundan och Team Sportia Event. Båda parter är nöjda med vad man uppnått tillsammans.

– Vi började med ett litet enkelt försäljningstält på torget i Motala. I takt med att Vätternrundan växte blev vår tältbutik så småningom en komplett cykelbutik på drygt 1200 kvadratmeter. Det har varit tio fantastiska år. Nu går vi vidare och fortsätter utveckla vårt koncept, säger Peter Arvidsson, VD på Team Sportia Event.

Team Sportia Event är samarbetspartner till flera stora nationella sport- och motionsevenemang. Förutom försäljning och specialistkunskap vid evenemangen erbjuder man också tillgång till ett brett sortiment av cyklar, cykelutrustning och annan sportutrustning via en starkt växande näthandel på teamsportiaonline.se.

– Tillsammans med Team Sportia Event och våra övriga samarbetspartners har vi utvecklat Vätternrundan, världens största cykelmotionslopp, till att bli en ännu större cykelfest. Nu går även vi vidare och utvecklar vår verksamhet ytterligare, förklarar Eva-Lena Frick, VD för Vätternrundan.

 

Kontakt:
Peter Arvidsson, VD Team Sportia Event
Telefon: 0708-13 47 95
peter.jonkoping@teamsportia.se

Eva-Lena Frick, VD Vätternrundan
Telefon: 0141-22 32 96
eva-lena.frick@vatternrundan.se

 

Våra partners

Vätternrundan skulle aldrig vara vad det är idag om det inte vore för våra fantastiska partners som delar vår passion för cykelsporten