vatternrundan.se > Nyheter > Vätternrundan > Folk-i-rörelse: Paneldiskussion om cykling

Folk-i-rörelse: Paneldiskussion om cykling

 
 
3 July

En Svensk Klassiker har med alla sina lopp (Vasaloppet, Vätternrundan, Vansbrosimningen och Lidingöloppet) startat projektet ”Folk-i-rörelse” vars syfte är att lyfta viktiga frågor inom hälsa och rörelse för områdena: Skola, Infrastruktur/Anläggning, Integration och Arbetsgivarna. Målet är att göra Sverige och svenskarna friskare.

I det här klippet ser vi en intressant paneldiskussion med några av landets skarpaste hjärnor vad gäller cykelfrågor: Karin Svensson Smith (Ordförande i Trafikutskottet), Johan Andersson (Riksdagsledamot), Anna Niska (Statens väg- och transportforskningsinstitut), Lars Strömgren (Ordförande, Svensk Cykling), Klas Elm (VD, Svensk Cykling) samt Peter Schantz (Gymnastik- och idrottshögskolan).

Här ser du klippet: https://www.youtube.com/watch?v=FmqHjOs0uiM&feature=youtu.be

Våra partners

Vätternrundan skulle aldrig vara vad det är idag om det inte vore för våra fantastiska partners som delar vår passion för cykelsporten