Annons:

CRC – toppbanner
 
vatternrundan.se > Nyheter<!--Vätternrundan--> > Tjejvättern firar 25 år med Måns Zelmerlöw och The Heroes Tour

Tjejvättern firar 25 år med Måns Zelmerlöw och The Heroes Tour

 
 
25 March

I år är ett jubileumsår för Vätternrundans cykellopp. I samband med att Vätternrundan firar 50 och Tjejvättern 25 lopp blir det fest i Motala och konsert med Melodifestivalvinnaren Måns Zelmerlöw, som vann med största segermarginal någonsin i svensk Melodifestivalhistoria.

Cykelveckan börjar med Tjejvätterns jubileumslopp på nationaldagen lördag 6 juni. Efter målgång arrangeras en Tjejkväll för alla som cyklat och alla andra cykelentusiaster. Totalt är det 128 219 som cyklat Tjejvättern genom åren. Jubileumsfesten är en hyllning till dessa cyklister. I Team Sportia Hallen i Motala bjuds deltagarna på middag, underhållning och överraskningar och som avslutning för alla hjältar som cyklat Tjejvätterns tio mil en konsert med Måns Zelmerlöw från hans The Heroes Tour. I direktsändning på Melodifestivalens finalkväll lovade han svenska folket att nästa år göra En svensk klassiker, vilket innebär att också cykla Vätternrundan 300 km 2016.

– Det känns suveränt att vi lyckats engagera Måns. Han är ju en av Sveriges mest uppmärksammade artister just nu. Det kan inte bli bättre, säger Andreas Fridolfsson, arrangör av Tjejkvällen. Det känns också kul att kunna göra något för alla som deltagit i Tjejvättern under de 25 åren, fortsätter han.

Tjejvättern är ett spännande lopp för cyklister på alla nivåer. Det är en kul utmaning i vacker miljö, både för den som cyklar själv eller för ett gäng kompisar.

Biljetter till Tjejkvällen och konserten med Måns Zelmerlöw bokas via: tv25.vatternrundan.se

Det finns platser kvar att cykla Tjejvättern. Gå till anmälningssidan här!

Annons:

CRC – toppbanner

Våra partners

Vätternrundan skulle aldrig vara vad det är idag om det inte vore för våra fantastiska partners som delar vår passion för cykelsporten