vatternrundan.se > Nyheter > Vätternrundan > Cykla Vätternrundan 2015 för att hedra en avliden person

Cykla Vätternrundan 2015 för att hedra en avliden person

 
 
10 February

tm

TeamMagnus erbjuder dig i samarbete med Vätternrundan 2015, möjligheten att cykla 30-milsloppet till ett högre syfte än enbart din egen prestation: du kan tillägna din Vätternrunda 2015 till en avliden kär person. Att hedra någon under ditt lopp innebär rent praktiskt att du får en unik orange nummerlapp med namnet på personen du hedrar samt en speciell inbjudan till en minnesceremoni på fredag kväll kl 18.00 innan loppet.

TeamMagnus är format efter Magnus som hastigt gick bort i njurcancer vid 5 års ålder. Hans syskon och föräldrar utförde senare cykellopp till minnet av honom. Familjen cyklade för att ära livet och för skönheten i att leva tillsammans trots stunder av motgångar. Idén att cykla för att hedra en avliden person visade sig fylla ett behov hos andra cyklister. Formatet spred sig nästintill självmant och cyklister slöt upp runt cykelsällskapet TeamMagnus för att uppmärksamma kära personer som lämnat dem.

Hittills har över 60 cykellopp genomförts med formatet TeamMagnus. Ibland till minne av en närstående, ibland en släkting, ibland en dotter, ibland en farfar, ibland en kollega. TeamMagnus färgar loppen till en ljus manifestation för de saknades liv, för deras kärlek och för att vi fortfarande är här och att livet går vidare.
TeamMagnus cyklar för livet.

Vi välkomnar dig som är anmäld till VR15 och som vill cykla med hjärtrat för att hedra en avliden person.
För dig innebär detta i praktiken att Vätternrundanhelgen inleds med en minnesceremoni fredag den 12 juni kl 18.00 i Motala kyrka. Där får du en speciellt utformad nummerlapp med namnet på personen som du anget att du skall tillänga loppet åt, samt lyssna till inspirerande ord och musik. Nummerlappen har designas i TeamMagnus färger orange, svart och vitt. Du cyklar i din ordinare startgrupp. VR/TeamMagnuscyklister känner igen varandra på den orangea nummerlappen. Att köpa/köra i TeamMagnus team-kläder är valfritt.

Intresset är stort, så först till kvarn gäller. Att delta är kostnadsfritt, förutsatt att du redan är anmäld till Vätternrundan 2015. Vi kan erbjuda 70 cyklister möjligheten i år.

Anmäl ditt intresse här: http://bit.ly/teammagnus så håller vi kontakten.
Vanligtvis blir lopp under TeamMagnus-formatet en hjärtlig och minnesvärd resa. Cykla för livet.

Med vänliga hälsningar / Mikael, Magnus yngre bror.

Våra partners

Vätternrundan skulle aldrig vara vad det är idag om det inte vore för våra fantastiska partners som delar vår passion för cykelsporten